Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρέθηκαν εκρηκτικά σε καλύβα - χαρτοπαικτική λέσχη στη Ζάκυνθο...

Στο μικροσκόπιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Αλυκών έχουν μπει οι δραστηριότητες του ιδιοκτήτη μιας καλύβ...


Στο μικροσκόπιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Αλυκών έχουν μπει οι δραστηριότητες του ιδιοκτήτη μιας καλύβας στη Ζάκυνθο που είχε μετατραπεί σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, καθώς είχε στην κατοχή του και εκρηκτικές ύλες άγνωστης προέλευσης!


Μετά από πληροφορίες που ανέφεραν ότι η αγροτική καλύβα χρησιμοποιούνταν ως άντρο παράνομου τζόγου, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων και έπιασαν στα πράσα εννέα άτομα που έπαιζαν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «Θανάσης». Μάλιστα, εκτός από τις 12 τράπουλες που βρήκαν πάνω στο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, κατέσχεσαν και 3.225 ευρώ!

Όμως, η επιχείρηση πήρε άλλη τροπή, όταν στο καλύβι βρέθηκαν τρία μασούρια αμμωνιοδυναμίτιδας και βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 105 μέτρων. Η προέλευσή τους ερευνάται, όπως και πού θα το χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης. Παράλληλα, σε όχημα τους ενός χαρτοπαίκτη βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα χωρίς άδεια κατοχής, που κατασχέθηκε μαζί με τέσσερα φυσίγγια.

Οι εννέα συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και μη τήρηση των μέτρων διασποράς του κορονοϊού. Και οι εννέα «χρεώθηκαν» με διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, ενώ στους οκτώ επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ για παράβαση των περιορισμών μετακίνησης.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ για μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη της καλύβας που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών και όπλων, όπως και ο κάτοχος της καραμπίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.