Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΛΕΙ Η Π... ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ... Αζέρος Στρατηγός πανηγυρίζει με τη χειρονομία των «Γκρίζων Λύκων»!

Στο Αζερμπαϊτζάν βρέθηκε σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Μπακού, για να «πανηγυρίσει» μαζί τον Αζέρ...





Στο Αζερμπαϊτζάν βρέθηκε σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Μπακού, για να «πανηγυρίσει» μαζί τον Αζέρο ομόλογό του Αλίεφ, τη νίκη τους επί των Αρμενίων στις πρόσφατες εχθροπραξίες και συγκρούσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπου έλαβε χώρα μεγάλη παρέλαση στρατιωτικών δυνάμεων.



Ωστόσο, αυτό που έχει προκαλέσει οργή στην Αρμενία και «σάλο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι είναι η φωτογραφία ενός Αζέρου Στρατηγού ο οποίος «πανηγυρίζει» με τη χειρονομία των…»Γκρίζων Λύκων» της ακροδεξιάς τουρκικής φασιστικής οργάνωσης, η οποία πρόσφατα έχει απαγορευτεί από ορισμένα ευρωπαϊκά κοινοβούλια.

Ο Αρμένιος πρέσβης στις Βαλτικές χώρες, Tigran Mkrtchyan δημοσίευσε με ανάρτηση στον προωσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στιγμιότυπο από την παρέλαση όπου Στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν απεικονίζεται κάνοντας τη γνωστή χειρονομία των «Γκρίζων Λύκων» προκαλώντας όπως ήταν φυσικό, εξοργισμένη αντίδραση των Αρμενίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.