Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερντογάν: Προσπαθούν να κάνουν τη χώρα μας να γονατίσει - Δεν θα σταματήσουμε

Εχθρούς της χώρας του "βλέπει" ο Ερντογάν, διαμηνύοντας ότι όσοι "προσπάθησαν να μπλοκάρουν" την Τουρκία και να την κάν...





Εχθρούς της χώρας του "βλέπει" ο Ερντογάν, διαμηνύοντας ότι όσοι "προσπάθησαν να μπλοκάρουν" την Τουρκία και να την κάνουν να γονατίσει "με απειλές, επιβολή, υποκρισία και τεχνάσματα" δεν θα τα καταφέρουν.

Σε σημερινή ομιλία του μέσω τηλεδιάσκεψης με την ευκαιρία των εγκαινίων τμήματος της εθνικής οδού στο βόριο Μαρμαρά, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι "θα συνεχίσουμε να σας απογοητεύουμε. Καθώς γινόμαστε πιο δυνατοί, είναι πιο εύκολο για μας να ξεπεράσουμε τα επόμενα εμπόδια. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τις συνήθειες χρόνων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Προσπάθησαν να μπλοκάρουν τη χώρα μας, Ευτυχώς, δεν έχουν επιτύχει μέχρι τώρα".

Σύμφωνα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, "η Τουρκία δεν θα διστάσει ποτέ να χρησιμοποιήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Λέω σε εκείνους που προσπαθούν να κάνουν τη χώρα μας να γονατίσει με απειλές, επιβολή, υποκρισία και τεχνάσματα. Θα συνεχίσουμε να σας απογοητεύουμε. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να φέρουμε νίκη σε αυτό τον αγώνα", μεταδίδει η ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.