Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στοχοποιούν Χριστουγεννιάτικα οι Τούρκοι: «Παράνομη η επίσκεψη Στεφανή στη Λέσβο... Πάρτε τον στρατό σας από τα νησιά»!

Είναι πασιφανές πως η Άγκυρα θα κλιμακώσει το επόμενο διάστημα. Οι δηλώσεις από Τούρκους Αξιωματούχους και οι αναρτήσεις από ΜΜΕ που ελέγχον...





Είναι πασιφανές πως η Άγκυρα θα κλιμακώσει το επόμενο διάστημα. Οι δηλώσεις από Τούρκους Αξιωματούχους και οι αναρτήσεις από ΜΜΕ που ελέγχονται από την ΜΙΤ δεν γίνονται τυχαία.

Τα νησιά που στοχοποιεί ευθέως και συνεχώς η Άγκυρα το τελευταίο διάστημα, είναι μεταξύ άλλων η Θάσος, η Μεγίστη, ο Άγιος Ευστράτιος, τα Ψαρά, η Σαμοθράκη, η Λήμνος, η Λέσβος, η Χίος, η Ικαρία, η Σάμος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, Πάτμος, Κως και η Ρόδος.

Σκοπός των Τούρκων είναι με διάφορα νομικά τερτίπια και συνθήκες, σε συνδυασμό με μια νέα μεγάλη ροή μεταναστών προς τα νησιά μας, να αλλάξουν τη σημερινή δημογραφική δομή.

Η ελληνική πολιτεία έχει μία και μόνο αποστολή σε όλα αυτά, την απόκρουση νέου κύματος μεταναστών από τα τουρκικά παράλια, και την προσβολή όλων των τουρκικών αιτιάσεων στα διεθνή φόρα και οργανισμούς. Οι Τούρκοι θέλουν αφού πείσουν ΝΑΤΟ-ΕΕ και δύση, να αναλάβουν αυτοί τις πιέσεις προς την ελληνική πλευρά για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας μέχρι να πετύχουν τον σκοπό τους.

Η νέα προκλητική ανάρτηση

Οι Τούρκοι ενοχλήθηκαν με τις επισκέψεις που πραγματοποίησε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή ευθύνης της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ).

Σκοπός των επισκέψεών του ήταν η ενημέρωσή του για τα τρέχοντα επιχειρησιακά θέματα και τις δραστηριότητες των Μονάδων. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, μετέβη στο Στρατηγείο του Σχηματισμού, στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ», στον 3ο Σταθμό Αναφοράς (ΣΑ), στον 3ο Σταθμό Ηλεκτρονικών Εφαρμογών (ΣΗΕ), καθώς και στην Κανονιοφόρο (Κ/Φ) «ΝΑΥΜΑΧΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού και στο Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) 050 «ΑΡΚΟΙ» του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ – ΕΛΑΚΤ), προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ενόψει των εορτών.

Οι Τούρκοι για άλλη μία φορά αναφέρουν πως πρέπει να αποστρατικοποιηθούν τα νησιά μας, να πάρουμε δηλαδή τον στρατό, καθώς... παραβιάζουμε τις διεθνείς συνθήκες! Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας διαπίστωσε την άμεση ετοιμότητα και το υψηλό ηθικό των Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών Θητείας. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του συνοδευόταν από τον Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ, υποστράτηγο Αναστάσιο Σπανό. pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.