Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνεχίζουν την εθνοκάθαρση οι Αζέροι στο Αρτσάχ: Βασανισμοί & μαζικές συλλήψεις Αρμενίων στρατιωτών

  Η διεθνής κοινότητα κάνει πως δεν βλέπει να εγκλήματα των Αζέρων στο Ναγκόρνο Πραγματικά ο πόλεμος στο Ναγκόρνο δεν έχει τέλος για τους Α...

 


Η διεθνής κοινότητα κάνει πως δεν βλέπει να εγκλήματα των Αζέρων στο Ναγκόρνο

Πραγματικά ο πόλεμος στο Ναγκόρνο δεν έχει τέλος για τους Αρμένιους, οι οποίοι βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση με όλα αυτά που συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα από στρατιώτες των Αζέρων.

Την ίδια στιγμή σπίτια Αρμενίων συνεχίζουν να καίγονται και περιουσίες να χάνονται αφού οι Αζέροι υλοποιούν σχέδιο εξόντωσης και εκδίωξης των Αρμενίων από την περιοχή.Στρατιώτες των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν συνέλαβαν 62 Αρμένιους σύμφωνα με βίντεο, για τους οποίους ανέφεραν την κατηγορία ότι προετοίμαζαν επίθεση κατά των θέσεων μάχης του στρατού του Αζερμπαϊτζάν».

Το βίντεο, το οποίο κοινοποιήθηκε σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, δείχνει ότι άτομα με στολές των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν χτυπούν δύο Αρμένιους κρατούμενους καθώς τους βρίζουν.

Από τη Συμφωνία της 9ης Νοεμβρίου υποτίθεται ότι ο πόλεμος θα τερματίζονταν, παρόλα αυτά εμφανίζονται πολλά βίντεο στρατιωτών του Αζερμπαϊτζάν να λεηλατούν σπίτια των Αρμενίων, να κακοποιούν κρατούμενους, ενώ έχουμε και σκηνές που δείχνουν φρικτές εκτελέσεις ηλικιωμένων ατόμων.

Παρά την παρουσία αυτών των βίντεο στο διαδίκτυο, το υπουργείο άμυνας του Αζερμπαϊτζάν δεν έχει σχολιάσει την κακοποίηση Αρμενίων πολιτών από στρατιώτες του, οι οποίοι υλοποιούν εγκλήματα πολέμου και για αυτό θα πρέπει να δικαστούν στο διεθνές δικαστήριο.

Επίσης σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα, στρατιώτες οι Αζερμπαϊτζάν κακοποιούν Αρμένιους αιχμαλώτους πολέμου σε ένα άγνωστο μέρος της περιοχής του Ναγκόρνο.





pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.