Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ανακοίνωση του Ερντογάν για τα Χριστούγεννα, μιλάει για «χιλιάδες χρόνια« ιστορίας της τουρκίας στην περιοχή...!!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ Σε ανακοίνωση της η ΠτΔ ανακοινών...



ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

Σε ανακοίνωση της η ΠτΔ ανακοινώνει το μήνυμα του Ταγίπ Ερντογάν για τα Χριστούγεννα: “Συγχαίρω εγκάρδια τους χριστιανούς πολίτες για την περίσταση των Χριστουγέννων. Η χώρα στην οποία ζούμε, έχει υπάρξει για χιλιάδες χρόνια η χώρα των ειρηνικών, γαλήνιων και αξιόπιστων ανθρώπων και σπίτι για έναν αρχαίο πολιτισμό, στηριγμένο στην αγάπη και το σεβασμό ανεξάρτητα από θρησκεία γλώσσα, καταγωγή ή δόγμα.

“Εμείς ως μέλη αυτού του μοναδικού αρχαίου πολιτισμού θεωρούμε τις διαφορετικές κουλτούρες στην περιοχή μας ως απαράμιλλη ομορφιά και σπάνια κομμάτια του μωσαϊκού του πολιτισμού. Όπως ακριβώς ζήσαμε μαζί και ενωμένοι και αναπτύξαμε τη γη μας εντός των κρατών που ιδρύσαμε στην ιστορία, σήμερα και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τις διαφορές μας ως πλούτο.

“Εύχομαι τα Χριστούγεννα που γιορτάζονται από τους χριστιανούς πολίτες μας, διαφόρων δογμάτων, παραδόσεων και εκκλησιών του χριστιανισμού σύμφωνα με τα πιστεύω τους, να οδηγήσουν στην ενδυνάμωση του κλίματος της ενότητας στην Τουρκία. Με αυτά τα αισθήματα και τις σκέψεις για μία ακόμη φορά συγχαίρω τους χριστιανούς μας πολίτες και το σύνολο χριστιανικό κόσμο για τα Χριστούγεννα και τους εύχομαι ειρήνη, χαρά και ευμάρεια”.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.