Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στη Θεσσαλονίκη τα εμβόλια – Νωρίς το πρωί φθάνουν στην Αθήνα

Στις 2 τα ξημερώματα η αποστολή που μεταφέρει τα εμβόλια ξεκ΄νησε για την Αθήνα - Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ - Στις 7 το πρωί ήταν προγραμματισμένη...

Στις 2 τα ξημερώματα η αποστολή που μεταφέρει τα εμβόλια ξεκ΄νησε για την Αθήνα - Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ - Στις 7 το πρωί ήταν προγραμματισμένη η ταυτόχρονη παράδοση των πρώτων δόσεων του εμβολίου σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου το φορτηγό που έφερε στη χώρα μας τις πρώτες 9.000 δόσεις του εμβολίου της Pfizer. 

Αυτή την ώρα το φορτηγό που μεταφέρει τα εμβόλια είναι σταθμευμένο σε γνωστό ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης.


Στο ίδιο ξενοδοχείο θα παραμείνει μέχρι τις 2 τα ξημερώματα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.


Γύρω από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Πάνοπλοι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ και της ομάδας ΟΠΚΕ βρίσκονται διάσπαρτοι στην ευρύτερη περιοχή.


Στις 2 έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα. Στις 7 το πρωί είναι προγραμματισμένη η ταυτόχρονη παράδοση των πρώτων δόσεων του εμβολίου σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

H αντίστροφη μέτρηση για τον εμβολιασμό στη χώρα μας άρχισε το απόγευμα της Παρασκευής, ανήμερα τα Χριστούγεννα, καθώς  οι πρώτες δόσεις εμβολίων έφτασαν στην Ελλάδα οδικώς, από το τελωνείο του Προμαχώνα.


Στο σημείο, όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός OPEN, βρισκόταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος επέβλεψε την όλη διαδικασία, καθώς και άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι.


Με βάση τον σχεδιασμό που έχει ανακοινωθεί, στις 31 του μήνα θα φθάσουν άλλες 83.850 δόσεις. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο αναμένεται να παραλάβουμε άλλες 429.000 και 333.450 δόσεις, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.