Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΑΡΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ με τις δηλώσεις της Μαρίν Λεπέν... «Σύμμαχός μας ενάντια στην Τουρκία η Αίγυπτος του Σίσι»

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΣΙΣΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΓΕΝΙ ΣΑΦ...




ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΣΙΣΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΓΕΝΙ ΣΑΦΑΚ:

Έπαινοι από την ακροδεξιά Λεπέν στον πραξικοπηματία Σίσι : Είναι σύμμαχός μας ενάντια στην Τουρκία

Στην Γαλλία η Μαρί Λεπέν ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος της Εθνικής Ενότητας με ανάρτηση της στο Twitter εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον πραξικοπηματία στρατηγό Σίσι. Υποστήριξε ότι η Αίγυπτος αποτελεί πόλο σταθερότητας στην περιοχή και ότι στο θέμα της Λιβύης, η Αίγυπτος μαζί με τη Γαλλία πρέπει να είναι καλοί σύμμαχοι ενάντια στην Τουρκία.

Είπε πως ο Σίσι μείωσε την επιρροή των Mουσουλμάνων Aδερφών στην περιοχή. Η Λεπέν στο τουίτ της έγραψε πως “Η Αίγυπτος πρέπει να καταστεί σημαντικός σύμμαχος για τη Γαλλία ιδιαίτερα ενάντια στις προκλήσεις της Τουρκίας”.

Η ακροδεξιά Λεπέν είναι γνωστή για την στάση της ενάντια στο Ισλάμ και τη μετανάστευση. Η Λεπέν παλαιότερα είχε κάνει έκκληση για κλείσιμο τζαμιών στη Γαλλία και για απέλαση ξένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.