Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στο Βόλο: Νεκρός στο σπίτι του στην Νέα Ιωνία τουλάχιστον δύο μέρες

Δεν είχε δώσει σημεία ζωής για μέρες, όμως εν μέσω της πανδημίας, του φόβου για τον ιό, αλλά και των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσει...

Δεν είχε δώσει σημεία ζωής για μέρες, όμως εν μέσω της πανδημίας, του φόβου για τον ιό, αλλά και των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις, η απουσία του δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτή.


Νεκρός στο σπίτι του, όπου διέμενε μόνος, βρέθηκε χθες Τετάρτη το μεσημέρι 80χρονος στην Νέα Ιωνία Βόλου.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε στο σπίτι του από παθολογικό πρόβλημα, ενώ κοιμόταν.


Ηταν, όμως, μόνος και λόγω των αυστηρών μέτρων, ο θάνατός του δεν έγινε γρήγορα αντιληπτός.


Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 15:00. Πλήρωμα περιπολικού από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου μετέβη στο σπίτι του μετά από ειδοποίηση γειτόνων.


Ο 80χρονος φέρεται να είχε να μην δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα. Βλέποντας πως οι μέρες περνούσαν η γειτονιά ανησύχησε.


Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομο σκαρφάλωσε στο τζάμι για να δει στο εσωτερικό του σπιτιού, αν ο ηλικιωμένος ήταν μέσα και τον είδε να μην κινείται.


Οι φόβοι ότι κάτι κακό είχε συμβεί επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Σχεδόν ταυτόχρονα είχαν ανησυχήσει και τα παιδιά του άτυχου ηλικιωμένου και οι συγγενείς του που κινητοποιήθηκαν άμεσα, βλέποντας ότι δεν ανταποκρινόταν στα τηλεφωνήματά τους.


Η Αστυνομία μπήκε στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά και άρχισε τις έρευνες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα αντικείμενα στο σπίτι ήταν κανονικά στη θέση τους και δεν υπήρχαν ίχνη κλοπής ή το χειρότερο ληστείας.


Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε τον θάνατο σε παθολογικά αίτια. Εξάλλου, ιδιώτης γιατρός φέρεται να πιστοποίησε τα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου.


Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.


Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.