Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λασίθι: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης έξι διαρρήξεων και ούτε που το διανοηθήκατε ότι είναι αλλοδαπός...

Τα αποτυπώματα σε αυτοκίνητο που είχε κλέψει και εγκαταλείψει αποκάλυψαν την ταυτότητα του δράστη Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από έν...





Τα αποτυπώματα σε αυτοκίνητο που είχε κλέψει και εγκαταλείψει αποκάλυψαν την ταυτότητα του δράστη

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου, αλλά βρέθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας εγκαταλελειμμένο, αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη έξι διαρρήξεων που είχαν γίνει από τις 12 Σεπτεμβρίου ως τις 17 Οκτωβρίου.

Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του μετά την εξερεύνησή του από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών εργαστηρίων, βρέθηκαν τα αποτυπώματα ενός αλλοδαπού που το είχε κλέψει. Μάλιστα, από την αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε σε συνεργασία με το τμήμα Χερσονήσου, ότι είχε διαρρήξει έξι σπίτια και είχε κλέψει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 13.710 ευρώ, αλλά και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.


Για τις έξι περιπτώσεις σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, για να εξακριβωθεί αν ο δράστης εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.