Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στην Αντίπαρο: Συγκλονίζει ο δύτης που ανέσυρε τους νεκρούς – «Ο άνδρας προσπάθησε να βγει»

Συγκλονισμένη είναι η Αντίπαρος από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/12) στο λιμάνι του νησιού, με αποτέλεσμα να χάσ...





Συγκλονισμένη είναι η Αντίπαρος από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/12) στο λιμάνι του νησιού, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άνθρωποι. Ένα ζευγάρι και η οικιακή βοηθός τους βρήκαν φρικτό θάνατο καθώς το αυτοκίνητο τους έπεσε στη θάλασσα. Για το τραγικό συμβάν μίλησε στο Tlive και την Τατιάνα Στεφανίδου ο δύτης που ανέσυρε τις σορούς τους.

Ο Κωνσταντίνος Χάλας βρισκόταν στην Πάρο όταν οι λιμενικές αρχές του τηλεφώνησαν. Όπως εξήγησε ο δύτης -παρά την άμεση κινητοποίηση τόσο του ιδίου, όσο και του Λιμενικού – για να φθάσει στο λιμάνι της Αντιπάρου χρειάσθηκαν περίπου 35 με 40 λεπτά.

«Αυτό που είδα κάτω από το νερό ήταν ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο, για ανεξήγητους λόγους. Αυτό θα το πει σαφώς κάποιος ειδικός πραγματογνώμονας, με ό,τι διαδικασία πρέπει να γίνει» δήλωσε στο Tlive και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Οι άνθρωποι ήταν εγκλωβισμένοι μέσα. Τα παράθυρα ήταν ανοικτά. Τα δύο, οδηγού και συνοδηγού» όπως περιέγραψε ο κ. Χάλας και πρόσθεσε: «Ο οδηγός είχε μια τάση να βγει, να απεγκλωβιστεί, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Και η συνοδηγός – η σύζυγός του – απ’ ότι “έδειξε” το σημείο που βρισκόταν, φαίνεται πως έκανε μια προσπάθεια να απεγκλωβίσει τη γυναίκα που ήταν πίσω».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.