Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύσσωμη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στην τελετή εορτασμού του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού!

   Σύσσωμη η ηγεσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων έδωσε «το παρών» στην εκδήλωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) για το...

  



Σύσσωμη η ηγεσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων έδωσε «το παρών» στην εκδήλωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου, Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο να είναι το τιμώμενο πρόσωπο.

Στην εκδήλωση του ΓΕΕΘΑ βρέθηκαν ο Υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής, καθώς επίσης ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, όπως και οι Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παρέστη στις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, που πραγματοποιήθηκαν στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, προεξάρχοντος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου, ως τιμωμένου προσώπου.

Την τελετή στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής και παραβρέθηκαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ Θεόδωρος Κλιάρης




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.