Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Πολεμική εκστρατεία λάσπης από την τουρκία «Οι Έλληνες σκοτώνουν μετανάστες στο Αιγαίο»...!!

Oι Τούρκοι για άλλη μία φορά ξεφεύγουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα. Mάλιστα όλα αυτά, λίγο πριν τις αποφάσεις της ΕΕ! Η επίσημ...


Oι Τούρκοι για άλλη μία φορά ξεφεύγουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα. Mάλιστα όλα αυτά, λίγο πριν τις αποφάσεις της ΕΕ!

Η επίσημη ''φωνή'' του Ερντογάν, το κρατικό ''Anadolu'', κυκλοφορεί βίντεο με δήθεν κακή μεταχείριση μεταναστών από Έλληνες στρατιώτες!

Βέβαια κανένα από τα βίντεο δεν έχει βάση, διότι ουδέποτε η Ελλάδα συμπεριφέρθηκε άσχημα στους αλλοδαπούς.

Τι αναφέρουν:

''Έλληνες στρατιώτες συνεχίζουν να διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Αιγαίο Πέλαγος, καθώς αφήνουν τους μετανάστες να πεθαίνουν αβοήθητοι στο Αιγαίο.''

''Οι σκηνές καταγράφηκαν λεπτό προς λεπτό με μη επανδρωμένο εναέριο όχημα'', αναφέρουν οι Τούρκοι.

Tι κρύβεται όμως πίσω από την σημερινή κίνηση; Η Άγκυρα θέλει για άλλη μία φορά να κατηγορήσει την χώρα μας και να μας ''σύρει'' στο διεθνές δικαστήριο για δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων των μεταναστών.

Το δυστύχημα βέβαια βρίσκεται στο ότι υπάρχουν κάποιοι στην Ευρώπη που υιοθετούν αυτές τις απόψεις!

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κομβικό σημείο, καθώς υπάρχουν ήδη 90.000 παράνομοι μετανάστες.Η χώρα μας ουσιαστικά, δέχεται εδώ και 2-3 χρόνια έναν μεγάλο και ανηλεή τουρκικό υβριδικό πόλεμο, με στόχο να υποκύψει αμαχητί στις τουρκικές απαιτήσεις για υφαρπαγή ενεργειακών κοιτασμάτων σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ.

Οφείλουμε να κατανοήσουμε βαθιά τον μεγάλο κίνδυνο και με έναν άκρως «ελληνικό τρόπο», να αντιδράσουμε στις νέο-οθωμανικές ενέργειες, σε όλο το εύρος των ελληνοτουρκικών συνόρων και στην Κύπρο.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.