Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κι ακόμη ταϊζουμε κόσμο... Πακιστάν: Σκότωσαν Χριστιανή επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί μουσουλμάνο

Αρχικά ακολουθούσε την Σόνια αρκετές φορές για τουλάχιστον 4-5 μήνες και της έκανε πρόταση συνεχώς. Αλλά εκείνη πάντα αρνιόταν. Έτσι άρχισε...




Αρχικά ακολουθούσε την Σόνια αρκετές φορές για τουλάχιστον 4-5 μήνες και της έκανε πρόταση συνεχώς. Αλλά εκείνη πάντα αρνιόταν. Έτσι άρχισε να την απειλεί και τελικά την σκότωσε

ΗΣόνια ήταν 24 ετών Χριστιανή και εργαζόταν ως υπηρέτρια. Ο Shahzad από την άλλη είναι φωτογράφος και της είχε προτείνει γάμο εδώ και μήνες. Αλλά το κορίτσι αρνήθηκε. Μετά από πολλές απειλές, τη σκότωσε στο δρόμο ενώ πήγαινε στη δουλειά.

Μια τυπική μέρα στο Πακιστάν...Εσείς καλά;

Η δολοφονία έλαβε χώρα στις 30 Νοεμβρίου και ο δολοφόνος παραμένει ελεύθερος.

Η Σόνια ήταν η κόρη του Αλλάχ Ράκα Μασίχ, ο οποίος μετακόμισε 13 χρόνια νωρίτερα με την οικογένειά του από το Φουαλαφάτ στο Ραβαλτάντ για να εργαστεί ως επιστάτης σε σχολείο.

Η μητέρα της Σόνια, Τερέζα, λέει ότι οι δύο κόρες της, η Σόνια και η Ναζι, 18 ετών, εργάζονται ως οικονόμοι και είναι μια μεγάλη οικονομική βοήθεια για την οικογένεια. Συνήθως πήγαιναν μαζί στη δουλειά. Το πρωί της 30ης Νοεμβρίου, η Σόνια άφησε την αδερφή της στην είσοδο της Αποικίας Πολεμικής Αεροπορίας, τη γειτονιά όπου ζουν σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και κατευθύνθηκε προς την πόλη Μπέχρια, όπου εργαζόταν. Καθώς διέσχιζε τον αυτοκινητόδρομο GT, ο Shahzad την πυροβόλησε στο κεφάλι και τη σκότωσε.

Η οικογένεια μετέφερε τη Σόνια στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ο Αλλάχ Ράχα λέει ότι η οικογένεια του Σαχζάντ, που ήταν μουσουλμάνος, γνώρισε την φτωχή χριστιανική τους οικογένεια και ζήτησε από τη Σόνια να παντρευτεί τον Σαχζάντ. Αλλά αρνήθηκαν, λέγοντας ότι ως Χριστιανοί, η πίστη τους δεν τους επιτρέπει να παντρευτούν άτομα άλλων θρησκειών. Επιπλέον, εξηγεί ο Αλλάχ Ράχα, η Σόνια ήταν «αληθινή χριστιανή» και δεν θα συμφωνούσε ποτέ να αλλάξει τη θρησκεία της. Ο Shahzad είναι φωτογράφος και διαθέτει κατάστημα στην πόλη. Αρχικά ακολουθούσε την Σόνια αρκετές φορές για τουλάχιστον 4-5 μήνες και της έκανε πρόταση συνεχώς. Αλλά εκείνη πάντα αρνιόταν. Έτσι άρχισε να την απειλεί και τελικά την σκότωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.