Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στόχος των Τούρκων και η Σάμος..!!! «Τρέμουν» την 79η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής και ζητάνε αποστρατικοποίηση...

Σε μία νέα "επίθεση" προχωρούν οι Τούρκοι, οι οποίοι ζητούν μανιωδώς πλέον την πλήρη αποστρατικοποίηση νησιών του Αιγαίου, με απότ...




Σε μία νέα "επίθεση" προχωρούν οι Τούρκοι, οι οποίοι ζητούν μανιωδώς πλέον την πλήρη αποστρατικοποίηση νησιών του Αιγαίου, με απότερο σκοπό να προπαγανδίσουν καταστάσεις προσπαθώντας να πείσουν τη Δύση ότι η Ελλάδα είναι το "κακό παιδί" της Μεσογείου.

Όλα αυτά φαίνεται να εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχέδιο στοχοποίησης των Δωδεκανήσων. 

Μην ξεχνάμε πάντως, πως εδώ και μερικά χρόνια συστηματικά η Άγκυρα έχει αναβαθμίσει την ναυτική βάση του Ακσάζ, αλλά και του πολεμικού αεροδρομίου του Ντάλαμαν κατασκευάζοντας 16 ειδικά υπόστεγα για τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη. 

Η προσπάθεια των τούρκων είναι συυνεχιζόμενη, για τα νησιά του Αιγαίου,  όπως και με το Καστελόριζο, και άλλα νησιά τις προηγούμενες ημέρες και τώρα με τη Σάμο.

Όπως αναφέρουν αυτή τη φορά οι Τούρκοι, φαίνεται να είναι φανερά ενοχλημένοι με την παρουσία της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής “ΜΥΚΑΛΗ” και τους μαυροσκούφιδες που είναι υπερήφανοι υπερασπιστές της Σάμου.

Επιπλέον, αναφέρουν πως επισυνάπτουν και σαφέστερες εικόνες των στρατιωτικών εγκαταστάσεων και του στρατιωτικού προσωπικού στη Σάμο.

Χρησιμοποιούν λοιπόν, ένα απόσπασμα από την εκπομπή "Αρετή και Τόλμη", και ζητούν την απόσυρση των "χαλύβδινων" θωράκων της Σάμου.

Η Άγκυρα επικαλείται συνεχώς τη Συνθήκη Ειρήνης της Λωζάνης του 1923, κάνοντας πλέον "καραμέλα" πως και το νησί της Σάμου έχει μη στρατιωτικό καθεστώς.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.