Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στην Κροατία: Κατέρρευσαν κτήρια, πληροφορίες για τραυματίες - Δείτε βίντεο

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ είχε εκδηλωθεί χθες στην ίδια περιοχή, στο Ζάγκρεμπ - Πρώτο θέμα ο σεισμός στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία - Σ...





Σεισμός 5,2 Ρίχτερ είχε εκδηλωθεί χθες στην ίδια περιοχή, στο Ζάγκρεμπ - Πρώτο θέμα ο σεισμός στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία - Σύμφωνα με πληροφορίες του ABC News υπάρχουν τραυματίες

Σεισμός 6,4 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κροατία, με επίκεντρο την πρωτεύουσα της χώρας, το Ζάγκρεμπ, μόλις 9 χιλιόμετρα από την πόλη Σισάκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων ABC News και του Associated Press έχουν καταρρρεύσει κτήρια, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς.

Όπως μεταδίδει ο «Independent» στην περιοχή έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις για να απεγκλωβίσουν άτομο μέσα από αυτοκίνητο, το οποίο καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια κτηρίου. Οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν άντρα και ένα ανήλικο παιδί από το αυτοκίνητο, με τους τραυματίες να έχουν μεταφερθεί στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Εχουν ακολουθήσει τρεις μετασεισμοί, 3, 3,4 και 3,7 Ρίχτερ.

Η Σίσακ είναι παρόχθια ποτάμια πόλη και λιμένας της Κροατίας. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Σάβου, 57 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ζάγκρεμπ. Αποτελεί πρωτεύουσα ομώνυμης επαρχίας, σιδηροδρομικό κόμβο και μεγάλο βιομηχανικό κέντρο με μεγάλες εγκαταστάσεις διύλισης πετρελαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.