Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος για 53χρονη γιατρό στη Θεσσαλονίκη - Ήταν μητέρα δύο παιδιών

Η 53χρονη ακτινοφυσικός ήταν μητέρα δύο παιδιών και δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα Ακόμη μία γιατρός έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό την Τ...

Η 53χρονη ακτινοφυσικός ήταν μητέρα δύο παιδιών και δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα


Ακόμη μία γιατρός έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό την Τρίτη, όπως έγινε γνωστό από την ΠΟΕΔΗΝ. Πρόκειται για μία 53χρονη ακτινοφυσικό που εργαζόταν στο νοσοκομείο "Θεαγένειο".


Ηταν μητέρα δύο παιδιών και δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Μέχρι τώρα έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό 16 άνθρωποι που εργάζονται στα νοσοκομεία της χώρας μας.


Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" επί αρκετές μέρες.


Τι αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος


"Ο τραγικός κατάλογος των υγειονομικών που χάνουν τη ζωή τους από κορονοϊό δεν έχει τέλος. Σήμερα δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή 53χρονη γιατρός ακτινοφυσικός του νοσοκομείου Θεαγενείου, παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών. Μην ψάχνετε δεν υπάρχει κανένα υποκείμενο νόσημα. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους συναδέλφους. Έδινε πολυήμερο αγώνα διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Στέρεψαν τα λόγια μας, οι εκκλήσεις στην πολιτεία να πράξει τα αυτονόητα. Χορτάσαμε λόγια και συμπάθεια. Οι οικογένειες των θανόντων είναι σε απόγνωση. Έχουν ανάγκες. Δεν κατανοούμε τη σιωπή της κυβέρνησης. Ο θάνατος των συναδέλφων στον υγειονομικό πόλεμο να χαρακτηρισθεί τώρα με νομοθετική ρύθμιση εργατικό ατύχημα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ", αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.


ΠΗΓΗ typosthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.