Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ! Χαλκίδα: Αυτοί είναι οι αλλοδαποί που αναζητούνται για τη δολοφονία του 51χρονου επιχειρηματία

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των κατηγορούμενων που αναζητούνται για τη δολοφονία του επιχειρηματία στην περιοχή Έξω Παναγίτσα, στις 12 Ν...




Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των κατηγορούμενων που αναζητούνται για τη δολοφονία του επιχειρηματία στην περιοχή Έξω Παναγίτσα, στις 12 Νοεμβρίου – Πρόκειται για δύο υπηκόους Συρίας που δεν έχουν συλληφθεί

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών από τη Συρία, που κατηγορούνται για τη δολοφονία 51χρονου επιχειρηματία στην περιοχή Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα, που βρέθηκε νεκρός το πρωί της 12ης Νοεμβρίου μέσα στο σπίτι του.

Οι φωτογραφίες, τα στοιχεία ταυτότητας και η ποινική δίωξη δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας. Σύμφωνα με την προανάκριση, η ανθρωποκτονία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες εκείνης της ημέρας, ενώ ο επιχειρηματίας πέθανε από ασφυξία.

Πρόκειται για τους μη συλληφθέντες (αναζητούνται κατόπιν σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης), υπηκόους Συρίας:

1. (Επ.) HOURAN (Ον.) YOUSEF του AHMAD και της KHADOUJ , γεν. την 01-06-1974 στη Συρία:



2. (Επ.) ISSA (Ον.) BAYMAN του KHALED και της AL YAH , γεν. την 10-02-1993 στη Συρία:

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις α) της ληστείας κατά συναυτουργία και β) της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.