Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αντεπίθεση Γάλλων: Πρόταση για 4 πλοία, ενδιάμεση λύση & ναυπήγηση στην Ελλάδα

Η Ελλάδα ναι μεν βιάζεται, αλλά θέλει να αγοράσει πλοία τα οποία και θα μας συμφέρουν οικονομικά και θα έχουν πάνω τους τα κατάλληλα όπλα....



Η Ελλάδα ναι μεν βιάζεται, αλλά θέλει να αγοράσει πλοία τα οποία και θα μας συμφέρουν οικονομικά και θα έχουν πάνω τους τα κατάλληλα όπλα.

Αυτή την στιγμή υπάρχει ''σφαγή'' ανάμεσα σε ΗΠΑ, Γαλλία, ενώ ''σφήνα'' μπήκαν και οι Ολλανδοί. Οι παρασκηνιακές διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό και πολιτικό επίπεδο και στο επιχειρηματικό πεδίο, με αντικείμενο την κατανομή της μεγάλης πίτας του νέου εξοπλιστικού προγράμματος.

Είναι πολύ σημαντικό η ελληνική πλευρά, να λάβει μία απόφαση που θα καλύπτει ουσιαστικά τις επιχειρησιακές ανάγκες της χώρας, ιδιαίτερα με την Τουρκία να προκαλεί συνεχώς την εθνική μας κυριαρχία.

είχαμε νέα πρόταση των Γάλλων σύμφωνα με τον Ιωάννη Νικήτα. Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του, ''σε θετικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Ν. Παναγιωτόπουλου, του Α/ΓΕΝ, καθώς και του Διευθυντή ΓΔΑΕΕ με τα στελέχη της Navalgroup για τη πρόταση των Belharra στο Eλληνικό Ναυτικό. Ετοιμάζεται προσεχώς νέα γαλλική πρόταση για 4 πλοία, ενδιάμεση λύση, ΜΕΚΟ και ναυπήγηση στην Ελλάδα.'' pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.