Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γυναίκα αστυνομικός έστησε γλέντι αρραβώνων με 40 άτομα εν μέσω καραντίνας

Εν μέσω λοκντάουν, ένα ζευγάρι στην Κρήτη αποφάσισε να διοργανώσει γλέντι σε καφενείο για να γιορτάσει τον αρραβώνα του. Ωστόσο, οι αστ...





Εν μέσω λοκντάουν, ένα ζευγάρι στην Κρήτη αποφάσισε να διοργανώσει γλέντι σε καφενείο για να γιορτάσει τον αρραβώνα του.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί επενέβησαν και επέβαλαν τα σχετικά πρόστιμα, αφού διαπίστωσε ότι ο διοργανωτής ήταν μια συνάδελφός τους.

Σύμφωνα με το Creta24, η έντονη κινητικότητα που παρατηρήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε χωριό του Ρεθύμνου, έφερε τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν μπροστά σε ένα τραπέζι 40 ατόμων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. μετέβη την Κυριακή στο χωριό Γεράνι του Ρεθύμνου προκειμένου να ελέγξει τι συμβαίνει σε καφενείο μετά από καταγγελία που έφτασε στην υπηρεσία.

Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσαν πως επρόκειτο για τραπέζι αρραβώνα. Η επαγγελματική ιδιότητα της μέλλουσας νύφης προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο «μούδιασμα» στους αστυνομικούς όταν εκείνοι διαπίστωσαν πως η αρραβωνιασμένη εκείνη ήταν επίσης αστυνομικός.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου που φιλοξενήθηκε το τραπέζι θα κληθεί να πληρώσει 5.000 ευρώ, ενώ οι θαμώνες πρόστιμα ύψους 300 ευρώ ο καθένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.