Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ένας στους 3 γιατρούς του νοσοκομείου Τρικάλων είναι απρόθυμος να εμβολιαστεί

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο νοσοκομείο των Τρικάλων, αφού έγινε γνωστό ότι το 1\3 του υγειονομικού του προσωπικού, συμπεριλαμβανο...

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο νοσοκομείο των Τρικάλων, αφού έγινε γνωστό ότι το 1\3 του υγειονομικού του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων και γιατρών δεν φέρεται διατεθειμένο να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού!


Την Παρασκευή όπως αναφέρει το σάιτ trikalavoice.gr, ολοκληρώθηκε η καταγραφή όσων επιθυμούν να εγγραφούν στον κατάλογο για το εμβόλιο, αλλά ο ένας στους τρεις αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του και να εγγραφεί.


Αυτό δημιούργησε έντονο προβληματισμό και ταυτόχρονα για την λειτουργία του νοσοκομείου. Όσοι είναι κατά της αρνητικής επιλογής όσων δεν συγκατατέθηκαν, θεωρούν πως η επιλογή τους αυτή, αυξάνει την πιθανότητα διασποράς του κοοονοϊού στην κοινότητα, αλλά και εντός του νοσοκομείου.


Σε δημόσιες παρεμβάσεις που έκαναν έμπειροι γιατροί, όπως η Στέλλα Ντούβλη και ο Στέφανος Μυλωνάς, υποστήριξαν ότι ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος και καλούν τους πάντες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να εμβολιαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.