Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πετρούπολη: Ανήλικοι ληστές με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν 380 ευρώ από μίνι μάρκετ

Οι ληστές ταμπουρώθηκαν σε παρακείμενη πολυκατοικία και λίγο αργότερα συνελήφθησαν από άνδρες του Α.Τ. Πετρούπολης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ - Τ...





Οι ληστές ταμπουρώθηκαν σε παρακείμενη πολυκατοικία και λίγο αργότερα συνελήφθησαν από άνδρες του Α.Τ. Πετρούπολης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ - Τι δηλώνει στο protothema.gr ο προεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικης

Ανήλικοι ληστές με μαχαίρια, εισέβαλαν το απόγευμα του Σαββατου σε μίνι μάρκετ στην Πετρούπολη, απείλησαν τον ιδιοκτήτη, άρπαξαν 380 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Ο ιδιοκτήτης τους καταδιωξε και οι ανηλικοι ληστες με τα μαχαίρια ταμπουρώθηκαν σε πολυκατοικία λιγα μετρα μακριά απο το σημείο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί απο το τμήμα Πετρούπολης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι έφθασαν στο σημείο μπήκαν στην πολυκατοικία και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους ανηλικους ληστες. Σύμφωνα με πληροφορίες προκειται για Έλληνες εφήβους ηλικίας 15 και 16 ετών.

Οπως επισημαίνει στο protothema.gr ο προεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικης Γιώργος Σταματάκης «οι συνάδελφοι μου δινουν καθημερινά μαχη με την εγκληματικότητα στις δύσκολες περιοχές της Δυτικής Αττικης ομως παρά τις ελλειψεις και τα προβλήματα καταφέρνουν να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους και την αποστολή τους, που δεν είναι άλλη απο την ασφάλεια του πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.