Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχασε τη μάχη με τον Κορονοϊό... 37χρονη βοηθός ακτινολόγου στο νοσοκομείο Νάουσας!

Σε μήνυμά της στο Facebook τον Αύγουστο, προσπαθούσε να πείσει για την αξία της χρήσης μάσκας Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό η 37χρονη βοηθό...




Σε μήνυμά της στο Facebook τον Αύγουστο, προσπαθούσε να πείσει για την αξία της χρήσης μάσκας

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό η 37χρονη βοηθός ακτινολόγου στο Νοσοκομείο Νάουσας, γεμίζοντας με θλίψη την τοπική κοινωνία.

Η άτυχη 37χρονη, όπως αναφέρει το foninaousis.gr, κατάγονταν από την Έδεσσα που εργάζονταν στην μονάδα υγείας της Νάουσας.

Το περασμένο Αύγουστο είχε γράψει στο προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Η θερμοκρασία σε κάποια φάση ανέβηκε, ίδρωνα πολύ αλλά δεν την έβγαλα την μάσκα.

Ξέρεις γιατί; Γιατί κουράστηκα και θέλω να τελειώνω με τον ιό. Και ξέρω ότι θα νικήσουμε.

Αλλά και γιατί σέβομαι τα βρέφη και τις εγκύους, που αγωνιούν να μην κολλήσουν κάτι. Σέβομαι και τον 75χρονο ,που αψηφά τον κίνδυνο και το παίζει παλικάρι. Σέβομαι ακόμα και σένα τον νέο ,που είσαι άτρωτος και ας φοβάσαι βαθιά μέσα σου.

Αν πιστεύεις σε συνωμοσίες και σε Ροκφέλερ, μην ξαναπάρεις iphone και μην ξανακάνεις check in. Αν πιστεύεις πως τα ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα, όπως και ‘γω, δες στην τηλεόραση Πενήντα – Πενήντα ή μπάσκετ ή κλείστην !! Αν κατηγορείς τη Κυβέρνηση, δικαίωμα σου και καλά κάνεις, μην τους ξαναψηφίσεις.

Κάνε το για τον εαυτό σου, όσο χρειαστεί μπαίνε με μάσκα όπου πρέπει. Και όταν φύγει ο ιός, βγες από τη μάζα, ξεχώρισε, επαναστάτησε, γίνε λιώμα, κάνε πάρτυ. Αλλά όχι τώρα.

Σεβάσου εμάς που προσπαθούμε και για σένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.