Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είχε εκπαιδευτεί από επαγγλεματίες της ΜΙΤ...!!! Τακτικές αντιπαρακολούθησης εφάρμοζε ο 35χρονος τουρκοπράκτορας όπως διαπίστωσαν τα στελέχη της ΕΥΠ!

Εννοείται πως δεν έχουμε καμιά αμφιβολία περί τούτου. Άλλωστε τα ταξιδάκια στην τουρκία είχαν και αυτό τον σκοπό. Αν και τα φροντιστήρια αντ...




Εννοείται πως δεν έχουμε καμιά αμφιβολία περί τούτου. Άλλωστε τα ταξιδάκια στην τουρκία είχαν και αυτό τον σκοπό. Αν και τα φροντιστήρια αντιπαρακολούθησης θα μπορούσαν να γίνουν και μέσα στο τουρκικό προξενείο της Ρόδου...

Το τελευταίο 9μηνο οι άνδρες της ΕΥΠ είδαν τον 35χρονο άνδρα να γίνεται ιδιαίτερα προσεκτικός σε όλες τις μετακινήσεις του. 

Από εκεί που δεν έπαιρνε το παραμικρό μέτρο προφύλαξης, ξαφνικά άρχισε να χρησιμοποιεί τακτικές αντιπαρακολούθησης. Σε κάθε ραντεβού του με τον μάγειρα στο ενυδρείο της Ρόδου, ακολουθούσε διαφορετικό δρομολόγιο. 

Πάντα κοίταζε αν τον παρακολουθούσε κάποιος, ενώ οι κινήσεις του και η οδήγηση του ήταν με γρήγορους ρυθμούς. Μάλιστα μαζί του δεν έπαιρνε το κινητό του τηλέφωνο για να μην υποκλαπεί κάποια συνομιλία με το συνεργάτη του.

Όλα τα παραπάνω φανερώνουν ότι ο 35χρονος είχε εκπαιδευτεί για το πως δεν θα γίνει αντιληπτός από τους… αντιπάλους του. Οι τακτικές του όμως δεν απέδωσαν καθώς οι άνδρες της ΕΥΠ κατάφεραν να ξεσκεπάσουν τη δράση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.