Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μ-346: Ο μίνι ιπτάμενος δολοφόνος που φέρνει το Ισραήλ στην Ελλάδα... Καταστρέφει τα πάντα σε ακτίνα 100 χλμ.

Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος που θα έχει σε λίγο καιρό η Ελλάδα στην Καλαμάτα από τους Ισραηλινούς, οπλίζεται σαν αστακός και καταστρέφει τα π...



Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος που θα έχει σε λίγο καιρό η Ελλάδα στην Καλαμάτα από τους Ισραηλινούς, οπλίζεται σαν αστακός και καταστρέφει τα πάντα σε ακτίνα 100 χλμ.

To Μ-346, ιταλικής παραγωγής, στην έκδοση M-346FA είναι ιδανικό για αποστολές CAP (σ.σ. περιπολίας) όμως μπορεί να φέρει και τρομερά όπλα αν το θελήσουν οι Ισραηλινοί και το ζητήσουν οι Έλληνες.

Έπιασαν σύμβουλο του Ερντογάν με 100 κιλά ηρωίνης

Αξίζει να αναφερθεί πως όταν μιλάμε για οπλισμένο Μ-346 εννοούμε για ένα αεροσκάφος με επτά σταθμούς ανάρτησης, όπου μπορούν να φέρουν πιστοποιημένα ευρωπαϊκά βλήματα IRIS-T, βεληνεκούς 25 χλμ, ισραηλινά βλήματα I-Derby, βεληνεκούς 50-100 χλμ και ευρωπαϊκά βλήματα κατά πλοίων Matre-ER, βεληνεκούς άνω των 100 χλμ.

Πρόκειται για το απόλυτο μίνι όπλο, που αν δοθεί το πράσινο φως στην Ελλάδα, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά πλήγματα στην τουρκική πολεμική μηχανή.

Το μίνι αυτό εκπαιδευτικό – μαχητικό αεροσκάφος φέρει και ραντάρ AESA (σ.σ. Ενεργητικής Ηλεκτρονικής Σάρωσης)

Η Ελλάδα λέγεται ότι θα φιλοξενήσει στην Καλαμάτα 12 Μ-346. Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη θα είναι ενοικιαζόμενα από το Ισραήλ, με το μεγάλο ερώτημα να αφορά στον τύπο τους αλλά και την συμφωνία των δύο χωρών, αναφορικά με την χρήση τους. Θα είναι αποκλειστικά εκπαιδευτική ή θα μπορεί σε περίπτωση ανάγκης να τα χρησιμοποιήσει και η Ελλάδα;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.