Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για βιασμό κατηγορείται 26χρονη δασκάλα που έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή «Το κάναμε 2 ή 3 φορές»

Μια εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό, έχοντας κάνει σεξ με 16χρονο μαθητή της. Η 26χρονη A...




Μια εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό, έχοντας κάνει σεξ με 16χρονο μαθητή της.

Η 26χρονη Andee Lantz συνελήφθη στις 18 Δεκεμβρίου και ομολόγησε στην ανάκριση πως πλάγιασε με τον μαθητή «2 ή 3 φορές», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KWTV-DT.

Το γεγονός έγινε γνωστό όταν ο μαθητής άρχισε να κυκλοφορεί στο σχολείο μια γυμνή φωτογραφία της Lantz. Οι σχολικές αρχές κάλεσαν μαθητή και δασκάλα για εξηγήσεις, αμφότεροι ωστόσο αρνήθηκαν πως κάτι συνέβαινε μεταξύ τους.

Η Lantz ομολόγησε τελικά τη σχέση, λέγοντας ωστόσο πως ο μαθητής «έγειρε και τη φίλησε και το πράγμα προχώρησε», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, τουλάχιστον μία από τις ερωτικές συνευρέσεις έγινε στο σπίτι της δασκάλας. Η Lantz κατηγορείται για βιασμό γιατί παρά το γεγονός ότι τα 16 είναι η ηλικία της συναίνεσης, στην Οκλαχόμα απαγορεύονται οι σεξουαλικές σχέσεις μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η Lantz αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση 15.000 δολαρίων, και η υπόθεση έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί στις 12 Μαρτίου 2021...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.