Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάχη σώμα με σώμα αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. με σεσημασμένο κακοποιό στην παραλιακή...!! Πήγαινε με 227 χιλιόμετρα...!!

Σεσημασμένος για ληστείες και κλοπές έτρεχε με 250 χιλιόμετρα για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και συνεπλάκη με τον διοικητή της τροχαί...




Σεσημασμένος για ληστείες και κλοπές έτρεχε με 250 χιλιόμετρα για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και συνεπλάκη με τον διοικητή της τροχαίας.

Μάχη σώμα με σώμα έδωσε αξιωματικός της Αστυνομίας με έναν γεροδεμένο «καμικάζι», προκειμένου να τον ακινητοποιήσει στην παραλιακή λεωφόρο. Αμέσως μετά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για σεσημασμένο κακοποιό που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για ληστείες και διαρρήξεις.

Όλα ξεκίνησαν από ένα τυπικό «μπλόκο» της Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για ελέγχους ταχύτητας αλλά και παραβιάσεων στους περιορισμούς κυκλοφορίας για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Ελληνικού.

Το ραντάρ «σκόπευσε» μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που φαινόταν από μακριά πως κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα. Και πράγματι στην οθόνη εμφανίστηκε ένδειξη 227 χιλιομέτρων την ώρα!

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κάνουν σήμα στον οδηγό της να σταματήσει, όμως αυτός σηκώθηκε όρθιος πάνω στη μοτοσικλέτα, που δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας, έκανε άσεμνες χειρονομίες προς το μέρος τους, και στη συνέχεα ανέπτυξε ταχύτητα, ακολουθούμενος από μια ακόμη ανάλογης ιπποδύναμης μοτοσικλέτα, με κατεύθυνση προς τη Γλυφάδα.

Ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας που ήταν στο σημείο ελέγχου έκρινε πως θα ήταν αδύνατο να τον καταδιώξουν. Για αυτό και μαζί με έναν ακόμη αστυνομικό, άρχισε να τον ακολουθεί με συμβατικό αυτοκίνητο διακριτικά.

Ο ύποπτος μαζί με τον δεύτερο μοτοσικλετιστή που τον ακολουθούσε πέρασε έξι κόκκινα φανάρια, πιστεύοντας ότι θα τον καταδιώξουν τα περιπολικά. Στο έβδομο όμως «ησύχασε» και σταμάτησε.

Εκεί ο αξιωματικός βρήκε την ευκαιρία, άνοιξε δίπλα του την πόρτα του συμβατικού αυτοκινήτου και τον πέταξε κάτω. Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία οι δύο αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, με ιδιαίτερη δυσκολία λόγω της δύναμής του.

Στην τροχαία όπου τον οδήγησαν, στη συνέχεια, διαπίστωσαν πως δεν είχε μαζί του ούτε ταυτότητα ούτε κινητό τηλέφωνο, ενώ αρνήθηκε σε πρώτη φάση να αποκαλύψει το όνομά του. Στην συνέχεια βέβαια προέκυψε ότι επρόκειτο για έναν σεσημασμένο 40 χρόνων, από τη δυτική Αττική, με πλούσιο ποινικό παρελθόν.

Τη υπόθεση τώρα συνεχίζει να ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας αφού τα δεδομένα τους κάνουν να υποψιάζονται ότι ο 40χρονος μαζί με τον συνεργό του που αναζητείται, σκόπευαν να διαπράξουν ληστεία ή διάρρηξη στην περιοχή και γι' αυτό τον λόγο δεν είχαν πινακίδες κυκλοφορίας στις μοτοσικλέτες τους, ούτε κινητά τηλέφωνα μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.