Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάνω από 100 Προσαγωγές στα Εξάρχεια - Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε συγκέντρωση για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο!

Σε περισσότερες από 100 προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυν...





Σε περισσότερες από 100 προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. 

Σημειώνεται, ότι οι 60 προσαγωγές έχουν γίνει από την περιοχή των Εξαρχείων, εκ των οποίων οι 40 στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλλα όπου δολοφονήθηκε πριν από 12 χρόνια ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Μεταξύ των προσαχθέντων είναι και οι δικηγόροι Θανάσης Καμπαγιάννης και Κώστας Παπαδάκης.

Προσαγωγές έχουν γίνει και στη Θεσσαλονίκη και τα Χανιά. Η αστυνομία παραμένει σε επιφυλακή, καθώς έχουν προαναγγελθεί συγκεντρώσεις από διάφορες ομάδες και συλλογικότητες για μετά τις 4 το απόγευμα τόσο στα Προπύλαια, όσο και στην Κλαυθμώνος, αλλά και στην οδό Μεσολογγίου.

Πορεία επιχείρησε να κάνει περίπου στις 11 το πρωί, από τη συμβολή των οδών Γραβιάς και Μπενάκη στα Εξάρχεια, ομάδα ατόμων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η ομάδα -περίπου είκοσι άτομα- άνοιξε πανό και αποπειράθηκε να προχωρήσει συγκροτημένα, αλλά εμποδίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, δημιουργώντας αυστηρό κλοιό ασφαλείας, προκειμένου να αποτραπεί τυχόν προσπάθεια πρόκλησης επεισοδίων. Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι η αστυνομία έκανε επιχείρηση για να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές από τα Εξάρχεια, ενώ έχει γίνει χρήση χημικών.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.