Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέλη κυκλοφορίας: Έρχεται παράταση… πριν ακόμη αναρτηθούν στο Taxis

  Αναρτώνται μέσα στις επόμενες ημέρες στο Taxis τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021, τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά με τα περυσινά ...

 



Αναρτώνται μέσα στις επόμενες ημέρες στο Taxis τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021, τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά με τα περυσινά και η προθεσμία πληρωμής τους είναι παραδοσιακά η 31η Δεκεμβρίου.

Ωστόσο εφέτος λόγω των ειδικών συνθηκών είναι πολύ πιθανό να δοθεί παράταση για την πληρωμή τους. Χθες μάλιστα ο υπουργός Οικονομικών, όταν ρωτήθηκε σχετικά απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υπουργείο Οικονομικών βλέπουν με καλό μάτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο και για έναν ακόμη λόγο και αυτός είναι δημοσιονομικός. Τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας ανέρχονται σε περίπου 1,3 δις ευρώ. Αν αυτά τα χρήματα δεν εισπραχθούν εντός του 2020, θα δημιουργηθεί μία μικρή μεν, αλλά ισόποση «μαύρη τρύπα», η οποία όμως με βάση την ευελιξία που υπάρχει λόγω Covid – 19, δεν δημιουργεί προβλήματα. Και το 2021 δεν θα υπάρχουν αυστηρές δημοσιονομικές υποχρεώσεις, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει κάποια κατεύθυνση και κάποιες «οδηγίες». Κατά συνέπεια θα βόλευε και την κυβέρνηση να μεταφέρει ένα κονδύλι που έχει υψηλή εισπραξιμότητα από το 2020 στο 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.