Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Τούρκοι άρχισαν να γράφουν για «τρισδιάστατες έρευνες» του Oruc Reis που σημαίνει ότι ετοιμάζουν και το γεωτρύπανο!

“Παρακολουθούμε το Oruc Reis και προετοιμαζόμαστε για το τουρκικό γεωτρύπανο που ετιοιμάζεται να στείλει η Τουρκία σε ύδατα ελληνικών συμφε...




“Παρακολουθούμε το Oruc Reis και προετοιμαζόμαστε για το τουρκικό γεωτρύπανο που ετιοιμάζεται να στείλει η Τουρκία σε ύδατα ελληνικών συμφερόντων”, αναφέρουν εδώ και αρκετές ημέρες στρατιωτικές πηγές οι οποίες προσθέτουν ότι το Oruc Reis “δεν έχει αρχίσει τρισδιάστατες έρευνες σε περιοχές που πιστεύουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για γεώτρηση.

Όταν θα το κάνει θα είναι ένα μήνυμα ότι η Τουρκία προετοιμάζεται να μας στείλει και γεωτρύπανο”, τονίζουν.

Σήμερα η εφημερίδα που αποτυπώνει πιο πιστά απ΄ όλες ,τις απόψεις του καθεστώτος Ερντογάν άρχισε να γράφει για “τρισδιάστατες έρευνες” που μπορεί να κάνει το Oruc Reis.

Η Yeni Safak γράφει:

“Το Oruc Reis θα συνεχίσει έως τις 14 Νοεμβρίου τις ερευνές του μεταξύ Καστελόριζου και Ρόδου σύμφωνα με τη νέα Navtex που εξέδωσε η Αγκυρα, γράφει η Yeni Safak ,”προσγειώνοντας» όλους όσοι ήλπιζαν οτι ο φονικός σεισμός που σάρωσε τη Σμύρνη θα έκανε τον πρόεδρο Ερντογάν να σταματήσει λόγω πένθους τις προκλήσεις του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Oruc Reis θα συνοδεύεται από τα πολεμικά σκάφη Ataman και Cengizhan

«Το σεισμογραφικο σκάφος Oruç Reis είναι ικανό να διεξάγει κάθε είδους γεωλογικές, γεωφυσικές, υδρογραφικές και ωκεανογραφικές έρευνες, ειδικά στην υφαλοκρηπίδα, για την εξερεύνηση φυσικών πόρων» γράφει η τουρκική εφημερίδα. Το σκάφος μπορεί να εκτελέσει τρισδιάστατες σεισμικές ερευνες σε βάθος έως και 8 χιλιάδων μέτρων και δυσδιάστατες σε βάθος έως και 15 χιλιάδων μέτρων .
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.