Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα τoυρκική παραδοχή: «Οι Έλληνες με Rafale & F-35 μπορούν να διαλύουν τα UAV μας!»

Σε μία απίστευτη παραδοχή προχώρησαν οι Τούρκοι. Ένας από τους σημαντικότερους αναλυτές της γειτονικής χώρα, ο Χακάν Κιλίτς, κατέρριψε την α...




Σε μία απίστευτη παραδοχή προχώρησαν οι Τούρκοι. Ένας από τους σημαντικότερους αναλυτές της γειτονικής χώρα, ο Χακάν Κιλίτς, κατέρριψε την ανωτερότητα των τουρκικών UAV.

Σύμφωνα με τον Τούρκο αναλυτή, τα Bayraktar και τα Akıncı, δεν έχουν καμία ελπίδα εναντίον των ελληνικών F-35 και Rafale σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.

''Υποθέτω ότι είναι αστείο ακόμη και να συζητάμε για αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουμε στον αέρα'', τονίζει ο Χακάν Κιλίτς.

''Τρία με πέντε ελληνικά μαχητικά είναι αρκετά για να εξουδετερώσουν όλα αυτά τουρκικά drones σε σύντομο χρονικό διάστημα!'' 
 
''Δεν λέω ότι τα Akıncı δεν μπορούν να εκτελέσουν αεροπορικές αποστολές, αλλά θα είναι περιορισμένες.''

Η Τουρκία κατασκευάζει σημαντικούς και διαφορετικούς τύπους drones, όπως το Bayraktar TB2, το Bayraktar Akıncı, το ANKA-S και το Aksungur της Turkish Aerospace Industries, καθώς και άλλα μικρότερα UAV “kamikaze”, όπως το Kargu.

Η πρόθεση της Τουρκίας είναι να συγκροτήσει μια νέα αεροπορική δύναμη, αποτελούμενη από σμήνη UAV και UCAV, τα οποία θα ενεργούν αεροπορικές αποστολές σε αυτόνομη ή κοινή συνεργασία με την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία.

\O κινητήρας των Bayraktar είναι ο αυστριακός Rotax 912. Επίσης και η αμερικανική Viasat παρέχει προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο τουρκικό UAV.Πάντως η αλήθεια όμως είναι πως τα τουρκικά όπλα στηρίζονται σε "ξένη" τεχνολογία και τεχνογνωσία.

Πάντως η Ελλάδα, με μια παρτίδα ενός ικανού αριθμού drone και UAV διαφόρων τύπων, θα έκανε την διαφορά σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, καθώς έχουμε ήδη το πλεονέκτημα με την Ελληνική ΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.