Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Moderna: Το εμβόλιό μας κατά του κορονοϊού είναι 94,5% αποτελεσματικό!

Φέρεται να είναι ευκολότερη η συντήρηση και μεταφορά του Νέα θετικά νέα προέκυψαν τη Δευτερα, στη μάχη κατά του κορωνοϊού, καθώς η αμερικαν...





Φέρεται να είναι ευκολότερη η συντήρηση και μεταφορά του

Νέα θετικά νέα προέκυψαν τη Δευτερα, στη μάχη κατά του κορωνοϊού, καθώς η αμερικανική εταιρεία Moderna ανακοίνωσε πως το εμβόλιο που έχει δημιουργήσει και δοκιμάζει, έδειξε αποτελεσματικότητα 95% κατά του κορωνοϊού.

Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί τα παρόμοια αποτελέσματα που ανακοίνωσε πρν από μια εβδομάδα η Pfizer, με την αποτελεσματικότητα του δικού της εμβολίου να κυμαίνεται στο 90%.

Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την ίδια την εταιρεία, το εμβόλιο της Moderna είναι το δεύτερο στον κόσμο με τόσο μεγάλη αποτελεσματικότητα μετά από εκείνο της Pfizer.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά είπε ο ίδιος ο επικεφαλής των επιδημιολόγων στις ΗΠΑ, Δρ Άντονι Φάουτσι. «Είναι όσο καλό θα μπορούσε να είναι! 94.5% είναι πραγματικά εκπληκτικό», είπε ακόμα.

«Ήταν μια από τις πιο συγκλονιστικές ημέρες στην ζωή μου και στην καριέρα μου! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να μπορούμε να παρασκευάσουμε αυτό το εμβόλιο και να διαπιστώνουμε ότι μπορεί να προλαμβάνει την εξάπλωση της πανδημίας με τόση αποτελεσματικότητα», δήλωσε ο επικεφαλής της Moderna, Δρ Ταλ Ζάκς.

Οι εμβολιασμοί θα μπορούσαν να ξεκινήσουν στα μέσα του Δεκεμβρίου είπε επίσης ο Δρ Φάουτσι. Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν με τις ευπαθείς ομάδες και θα είναι διαθέσιμες στον υπόλοιπο πληθυσμό έως την Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.