Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Επεισόδια και συλλήψεις σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το lockdown

  Επεισόδια και εντάσεις σημειώθηκαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού στη Ρόδο, ενώ η αστυνομία πρ...

 



Επεισόδια και εντάσεις σημειώθηκαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού στη Ρόδο, ενώ η αστυνομία προχώρησε και σε τρεις συλλήψεις. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε – όπως μεταδίδει το dimokratiki.gr- το απόγευμα του Σαββάτου (14/11) μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης.

Πολλοί πολίτες βρέθηκαν μπροστά από το Δημαρχείο της Ρόδου και με με κεντρικό σύνθημα «14/11 Εφαρμόζουμε συλλογική ανυπακοή στη Χούντα σε όλη την Ελλάδα! Από τις 12.00 και μετά μαζευόμαστε σε όλες τις κεντρικές πλατείες όλων των πόλεων» διαμαρτυρήθηκαν για το lockdown που έχει επιβληθεί για την αναχαίτιση της πανδημίας. Η παρουσία της Αστυνομίας, όπως μεταδίδει το dimokratiki.gr, ήταν ισχυρή, στο πλαίσιο των οδηγιών που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση για τις συγκεντρώσεις εν μέσω του lockdown, από πολίτες που δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Σε βάρος των τριών ατόμων που συνελήφθησαν ασκήθηκε ποινική δίωξη για διέγερση σε ανυπακοή και παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού (άρθρο 285 του ΠΚ) και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.