Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η παράταση του Lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου από τον Πέτσα...

Ανακοινώθηκε η παράταση των περιοριστικών μέτρων στην Ελλάδα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα το μεσημέρι της Πέμπτης (26/11)....

Ανακοινώθηκε η παράταση των περιοριστικών μέτρων στην Ελλάδα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα το μεσημέρι της Πέμπτης (26/11).

Μέχρι τις 6 το πρωί της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην Ελλάδα, τα οποία τυπικά έληγαν τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

«Υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις για μείωση του αριθμού των κρουσμάτων. Εφόσον συνεχιστεί ο ρυθμός αυτός τότε θα αρχίσει να μειώνεται και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αρχίζοντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Τότε θα μπορούμε να σχεδιάσουμε μια σταδιακή επάνοδο σε κάποιου είδους κανονικότητα. Προς το παρόν παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό μέχρι και τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 06.00 το πρωί», ανακοινώνοντας την παράταση του Lockdown για ακόμα μία μέρα.

Υπογράμμισε δε ότι η απόφαση αυτή είναι επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.