Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Σοκ στην Ιταλία -Ασθενής βρέθηκε νεκρός σε τουαλέτα νοσοκομείου στη Νάπολη [Προσοχή, σκληρές εικόνες] Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε δήλωσε ότι η κυβέρνησή του είναι έτοιμη να παρέμβει για να βελτιωθεί η αντιμ...



ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε δήλωσε ότι η κυβέρνησή του είναι έτοιμη να παρέμβει για να βελτιωθεί η αντιμετώπιση της υγειονομικής κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Νάπολη ζητώντας και τη βοήθεια γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού του στρατού.

Ο περιφερειάρχης της Καμπανίας με πρωτεύουσα την Νάπολη Βιντσέντσο Ντε Λούκα, με την σειρά του, ζήτησε από την κυβέρνηση της Ρώμης να περιορίσει τις μετακινήσεις των πολιτών, ιδίως στην παραλιακή οδό της πόλης. Ο Κόντε, όμως, απάντησε ότι, στη φάση αυτή, η άμεση προτεραιότητα είναι τα νοσοκομεία, τα οποία συνεχίζουν να είναι υπερπλήρη.

Νεκρός ασθενής με κορωνοϊό, σε τουαλέτα νοσοκομείου

Σοκ προκλήθηκε από την είδηση ότι ασθενής με κορωνοϊό, που είχε μεταφερθεί στα έκτακτα περιστατικά του νοσοκομείου Καρνταρέλι της Νάπολης, πέθανε μέσα σε τουαλέτα του κτιρίου. Το πτώμα του δεν βρέθηκε από γιατρούς ή νοσοκόμους, αλλά από άλλους ασθενείς που βρίσκονται στο νοσοκομείο σε προσωρινά σε ράντζα, με την ελπίδα να αδειάσουν κάποια κρεβάτια στους θαλάμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.