Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Facebook διέγραψε σελίδα υποστηρικτών του Τραμπ που καλούσε να σταματήσει η «κλοπή των ψήφων»

Το Facebook, διέγραψε ομάδα που δημιούργησαν υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ. H ομάδα συγκέντρωσε πάνω από 365.000 μέλη σε μια μόλις μ...





Το Facebook, διέγραψε ομάδα που δημιούργησαν υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

H ομάδα συγκέντρωσε πάνω από 365.000 μέλη σε μια μόλις μέρα, και σε αυτήν προωθούνταν  ισχυρισμοί για τις αμερικανικές εκλογές, με βίαιη ρητορική και καλέσματα για διαδηλώσεις με τον ισχυρισμό ότι οι Δημοκρατικοί κλέβουν τις εκλογές.

Την ομάδα "Stop the Steal" (Σταματήστε την Κλοπή), η οποία καλούσε για «στρατιώτες στο πεδίο για την προστασία της ακεραιότητας των εκλογών», διαχειριζόταν η ομάδα δράσης "Trump for Women for America First".

Αυτή η ομάδα οργάνωσε διαδηλώσεις ενάντια στα μέτρα κατά της εξάπλωσης της Covid-19 και υποστήριξε τον Τραμπ κατά τη διάρκεια της εναντίον του πρότασης μομφής. Μέχρι να αφαιρεθεί αργά σήμερα, η σελίδα στο Facebook προσέθετε 1.000 νέα μέλη κάθε 10 δευτερόλεπτα.

«Σε ευθυγράμμιση με τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αυξημένης έντασης, αφαιρέσαμε την Ομάδα 'Σταματήστε την Κλοπή'», ανέφερε σε ανακοίνωση μια εκπρόσωπος του Facebook Inc. «Η ομάδα δημιουργήθηκε για την απονομιμοποίηση της εκλογικής διαδικασίας και είδαμε ανησυχητικές παρακινήσεις για βία από ορισμένα μέλη της ομάδας», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος.

Το Twitter συνεχίζει να επισημαίνει ως αμφισβητούμενες και πιθανώς παραπλανητικές αναρτήσεις του μεγιστάνα προέδρου της χώρας στην μάχη του να κρατήσει τη θέση του στον Λευκό Οίκο. Νωρίτερα σήμερα η εταιρεία έπραξε το ίδιο σε tweet του Ρεπουμπλικάνου προέδρου που έλεγε: «Όποια ψήφος έφτασε μετά την ημέρα των εκλογών δεν θα μετρηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.