Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και το αριστερό «Die Linke» ζητά απαγόρευση των Γκρίζων Λύκων στην Γερμανία...

tourkikanea.gr_Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, στις οποίες σταθήκαμε εν απορία ενώπιον δηλώσεων εκπροσώπων του ελληνικού αριστερού χώρου, δι...





tourkikanea.gr_Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, στις οποίες σταθήκαμε εν απορία ενώπιον δηλώσεων εκπροσώπων του ελληνικού αριστερού χώρου, διερωτώμενοι αν ακούμε Έλληνα ή Τούρκο πολιτικό. 

Έχουμε δει αφίσες εκδηλώσεων από οργανώσεις της αριστεράς να παρουσιάζουν θέσεις περί προκλητικότητας της Ελλάδας, ιμπεριαλιστικής πολιτικής του ελληνικού κράτους, ενώ κόμματα έχουν ως επίσημες θέσεις τους την άρνηση υπακοής σε ενδεχόμενο κάλεσμα της Πατρίδας. Θέσεις που ταιριάζουν μεν στο διεθνιστικό ιδεολόγημα, αλλά κατά «μυστήριο» τρόπο εναρμονίζονται πλήρως με την τουρκική πολιτική. Θα πει κανείς, αυτό δεν είναι νέο. Πράγματι, έχουν ειπωθεί παρόμοια ξανά και ξανά.

Το νέο είναι αυτό που διαβάσαμε σχετικά με το γερμανικό αριστερό κόμμα «Die Linke». Το κόμμα αυτό, λοιπόν, στον απόηχο της απόφασης της γαλλικής κυβέρνησης να θέσει εκτός νόμου την τουρκική οργάνωση των Γκρίζων Λύκων στην Γαλλία, ζητά από την γερμανική κυβέρνηση να πράξει όμοια με τους Γάλλους! Στην χώρα μας, όπου οι Τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν, τουρκικοί σύλλογοι προπαγανδίζουν, ολόκληρα θρακικά χωριά απειλούνται με εκτουρκισμό (την στιγμή που άλλα αποτελούν φωλιές πρακτόρων), τζιχαντιστές-μάλιστα υψηλόβαθμοι- γίνονται δεκτοί στο όνομα της αλληλεγγύης.

Στην χώρα όπου το σύνθημα «αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» ακούγεται δίπλα στο «να πεθάνει η Ελλάδα, να ζήσουμε εμείς», βλέπουμε μια αριστερά να έχει καταστεί φερέφωνο, ή και ντελάλης της προπαγάνδας μιας χώρας που τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η επιθετικότητα και η καταπίεση. Αλλά ας είμαστε δίκαιοι. Αν στην Ελλάδα ακουγόταν μια παρόμοια φωνή όπως αυτή του «Die Linke», πρώτη η ηγεμονεύουσα δεξιά θα έσπευδε να «αντιμετωπίσει» τέτοιες «εθνικιστικές και ρατσιστικές» δηλώσεις.

Άρα προτού να κατηγορούμε τον Ερντογάν, να βλέπουμε πρώτα αυτούς που ΕΜΕΙΣ εκλέγουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.