Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τηλεκπαίδευση σε δημοτικά και νηπιαγωγεία: Τελικά δεν ήταν μεμονωμένο το πρόβλημα – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Cisco

Για προβλήματα συνδέσεων κατά την πρώτη ημέρα τηλε-εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας, έκανε λό...

Για προβλήματα συνδέσεων κατά την πρώτη ημέρα τηλε-εκπαίδευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας, έκανε λόγο υψηλόβαθμο στέλεχος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.


Σύμφωνα με τις αναφορές που δέχθηκε η ομοσπονδία κατά την σημερινή, πρώτη ημέρα λειτουργίας της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά, στις περισσότερες περιπτώσεις παιδιά και δάσκαλοι κατάφεραν να συνδεθούν μόνο κατά τα πρώτα 30 ή 60 λεπτά αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, στην Βόρεια Ελλάδα και την Αττική εντοπίστηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα.


Ανακοίνωση από τη Cisco για την κατάσταση του webex και τη σοβαρή δυσλειτουργία της υπηρεσίας στην πρεμιέρα της τηλεκπαίδευσης σε δημοτικά, νηπιαγωγεία και προνήπια.


«Η Cisco γνωρίζει το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με το Webex meetings. Ευχαριστούμε τους χρήστες και τους συνεργάτες μας για την υπομονή τους καθώς εργαζόμαστε εντατικά για τη διερεύνηση του προβλήματος και την επαναφορά της υπηρεσίας», αναφέρει σε δηλώσεις της η Έλενα Πρασσάκη, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Cisco για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.


«Η εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση status.webex.com», αναφέρει επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.