Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αρμενία: Κρατείται αρχηγός κόμματος ως ύποπτος για συνωμοσία δολοφονίας του Πασινιάν και απόπειρα πραξικοπήματος!

Ο αρχηγός του αρμενικού κόμματος της πατρίδας A. Vanetsyan συνελήφθη με την υποψία σχεδίου δολοφονιών, συνωμοσίας κατά της κυβέρνησης Πασινι...




Ο αρχηγός του αρμενικού κόμματος της πατρίδας A. Vanetsyan συνελήφθη με την υποψία σχεδίου δολοφονιών, συνωμοσίας κατά της κυβέρνησης Πασινιάν αλλά και πραξικοπήματος.

Ο Artur Vanetsyan, ήταν πρώην διευθυντής της υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας της Αρμενίας, και συνελήφθη από μέλη της ίδιας υπηρεσίας με την υποψία της χρήσης, μεταφοράς και κατοχής πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών, για απόπειρα πραξικοπήματος (σφετερισμό εξουσίας), συνωμοσίας και δολοφονίας κυβερνητικού αξιωματούχου.

Πρόκειται για πάρα πολύ σοβαρή εξέλιξη που αφορά εσωτερικές διεργασίες εντός του αρμενικού εσωτερικού πολιτικού μετώπου, στο οποίο οφείλουμε να προσθέσουμε και ανωτάτους αξιωματικούς που φέρονται να είναι εξοργισμένοι με την στάση του Πασινιάν, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως “προδότη του αρμενικού έθνους”.Οι δικηγόροι του Vanetsyan δήλωσαν ότι κλήθηκε στην υπηρεσία και τέθηκε υπό κράτηση.

Το σύντομο επόμενο διάστημα θα είναι πολύ κρίσιμο για την Αρμενία, αφού υπάρχουν φήμες ότι πολλοί μαχητές στο Αρτσάκ δεν καταθέτουν τα όπλα, και δεν έχουν αποχωρήσει από τις θέσεις, παρά την παρουσία ρωσικών ειρηνευτικών δυνάμεων.

Το πιο πιθανό είναι η δημιουργία παραστρατιωτικών αρμενικών δυνάμεων που θα δρουν κατά το δοκούν στην περιοχή του Αρτσάκ για πολύ μεγάλο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.