Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ... Οι Ρώσοι πρόδωσαν τους Αρμένιους και παρέδωσαν το Ναγκόρνο Καραμπάχ στους Αζέρους Τούρκους

Για «προδοσία» και παράδοση του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) στους Αζέρους κάνει λόγο σε ανάρτησή της στο Facebook η Αρμενική Εθνική Επιτρ...

Για «προδοσία» και παράδοση του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) στους Αζέρους κάνει λόγο σε ανάρτησή της στο Facebook η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος, σε μια πρώτη αντίδραση στη συμφωνία εκεχειρίας Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν υπό ρωσική αιγίδα και -σύμφωνα με πληροφορίες- κατόπιν συνεννόησης του Πούτιν με τον Ερντογάν.

Το tribune σήμερα αναφέρει ότι οι Ρώσοι φαίνεται να έστησαν σε συνεννόηση με τους Τούρκους τον πόλεμο στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, για να υπονομεύσουν τον φερόμενο ως φιλοδυτικό Αρμένιο πρωθυπουργό, Νικόλ Πασινιάν και έτσι να εξασφαλίσουν την Αρμενία ως προτεκτοράτο τους στον Καύκασο. Σε αντάλλαγμα, οι Ρώσοι παραχώρησαν το Ναγκόρνο Καραμπάχ στους Αζέρους Τούρκους.

Όμως ο "Στόχος" σε μια ανάλυση του με την έναρξη του πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, είχε με σαφέστατο τρόπο επισημάνει ότι πως ο πόλεμος ξεκίνησε με συνεννόηση τουρκίας - ρωσίας, μετά την φιοδυτική στροφή της Αρμενίας και αυτό το ντοκουμέντο μαζί με άλλα συντριπτικά στοιχεία για τον ρόλο της ρωσίας, θα τα παραθέσουμε στην εφημερίδα που θα κυκοφορήσει μεθαύριο Πέμπτη...

Όπως διαμοίρασαν τη Συρία και επιχείρησαν το ίδιο να πράξουν και στη Λιβύη, ο ρωσικός και ο τουρκικός στρατός, σε ρόλο «ειρηνευτικής δύναμης» -όπως και στη βόρεια Συρία- θα αναλάβουν την τήρηση της εκεχειρίας στην περιοχή του Αρτσάχ!

Αποστολή εξετελέσθη, το νεο-οθωμανικό χαλιφάτο «κατέκτησε» νέα εδάφη με ρωσική υποστήριξη, αρκεί να εμποδιστεί η Δύση στην περιοχή.

Ο Αρμένιος πρωθυπουργός, Νικόλ Πασινιάν, ομολόγησε ότι υπέγραψε μια «οδυνηρή συμφωνία».

Εξαγριωμένοι Αρμένιοι διαδηλωτές εισέβαλαν στο αρμενικό κοινοβούλιο και τα «έσπασαν» φωνάζοντας προδοσία.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.