Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φονικό πάρτι στη Ρωσία: Ήπιαν αντισηπτικό χεριών όταν τελείωσε το αλκοόλ και πέθαναν

Εφτά άνθρωποι πέθαναν και δύο νοσηλεύονται στην Εντατική σε κωματώδη κατάσταση αφού ήπιαν αντισηπτικό χεριών στη Ρωσία, σύμφωνα με αναφορέ...

Εφτά άνθρωποι πέθαναν και δύο νοσηλεύονται στην Εντατική σε κωματώδη κατάσταση αφού ήπιαν αντισηπτικό χεριών στη Ρωσία, σύμφωνα με αναφορές. Τα εννιά άτομα διασκέδαζαν σε πάρτι στο Τομτόρ της περιφέρειας Τατίνσκι που ανήκει στη μεγαλύτερη περιοχή της χώρας, της Γιακούτια. Όταν ξέμειναν από αλκοόλ αποφάσισαν να πιουν το αντισηπτικό χεριών. Τα τρία πρώτα θύματα ήταν μία 41χρονη γυναίκα και δύο άνδρες 27 και 59 ετών. Οι άλλοι έξι διακομίστηκαν με ιατρικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ακολούθως πέθαναν άλλοι τρεις άνδρες, 28,32 και 69 ετών, ενώ άλλος ένας θάνατος αναφέρθηκε σήμερα Σάββατο.


Η ομοσπονδιακή αρχή υγείας, Rospotrebnadzor: "Έχουν καταγραφεί εννέα περιπτώσεις δηλητηρίασης με αντισηπτικό, περιλαμβανομένων των εφτά που κατέληξαν". Ο εισαγγελέας της περιοχής σημείωσε ότι η δηλητηρίαση ήταν συνέπεια της κατάποσης αντισηπτικού. Σημειώνεται ότι το αντισηπτικό αποτελείται κατά 69% από μεθανόλη, και πωλείται την εποχή της πανδημίας ως αντισηπτικό χεριών. Οι αρμόδιοι προειδοποίησαν τους ντόπιους να μην πίνουν τα ρωσικά αντισηπτικά. Άρχισε έρευνα για ποινικές ευθύνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.