Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερντογάν: «Όποιος έχει βλέψεις σε εδάφη της πατρίδας μας, τον περιμένει θλιβερή μοίρα..»

Η ομιλία του προέδρου Ερντογάν στην τελετή απόδοσης της σημαίας στους κομάντο προκάλεσε ανατριχίλες …. Οι τίτλοι των δηλώσεων του Ερντο...





Η ομιλία του προέδρου Ερντογάν στην τελετή απόδοσης της σημαίας στους κομάντο προκάλεσε ανατριχίλες
….
Οι τίτλοι των δηλώσεων του Ερντογάν είχαν ως εξής :

“Δεν υπάρχει πιο μεγάλη τιμή και ευτυχία από το να φέρει κάποιος τον τίτλο του αρχιστράτηγου ενός τέτοιου στρατού. Κάθε στοιχείο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε στρατιωτικής νίκης. Οι μονάδες των κομάντο μας πού κατά μήκος της ιστορίας αγωνίστηκαν στην πρώτη γραμμή κάθε μετώπου και έδειξαν στον κόσμο τι σημαίνει να τρομάζουν τον θάνατο, έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έθνους μας. Εσείς που πατώντας τα βουνά τα κάνετε να τρέμουν και φέρνετε κλίμα γαλήνης στις πεδιάδες από όπου περνάτε, είστε ο φόβος των εχθρών και των τρομοκρατών και πηγή ασφαλείας του έθνους και των φίλων μας. Όποιος έχει βλέψεις σε εδάφη της πατρίδας μας, στην σημαία μας και στο εζάν μας, να ξέρει πώς τον περιμένει μία θλιβερή μοίρα στα χέρια των κομάντο μας. Όποιος έχει βλέψεις στην ενότητα του έθνους μας και στο μέλλον του, θα βρει μπροστά του τους κομάντο μας.

Ο Αλλάχ να βοήθα η οργή σας να είναι ευλογημένη, ο δρόμος σας ανοιχτός, οι βολές σας εύστοχες, η καρδιά σας μεγάλη και οι νίκες σας πολλές. Με αυτή την ευκαιρία εύχομαι οι ήρωες που επί χίλια χρόνια υπερασπίστηκαν ως πατρίδα αυτά τα εδάφη να έχουν το έλεος του Θεού. Είθε ο δημιουργός μου να προστατεύει και να οδηγεί σε θριάμβους τους ήρωες μας που αγωνίζονται ακόμη στα σύνορά μας αλλά και στις πέραν των συνόρων αντιτρομοκρατικές και στρατιωτικές επιχειρήσεις μας.

……

Sancak verme töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın komandolara yaptığı konuşma tüyleri diken diken etti – Son Dakika

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.