Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επεισόδια και στην Πάτρα: Προσαγωγές και κυνηγητό αστυνομίας - διαδηλωτών για το Πολυτεχνείο

  Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προχωρήσει σε 10 προσαγωγές - Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στους δρόμους της Πάτρας Σε συλ...

 


Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προχωρήσει σε 10 προσαγωγές - Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στους δρόμους της Πάτρας

Σε συλλήψεις και προσαγωγές ατόμων τα οποία λίγο νωρίτερα είχαν σπάσει βιτρίνες και είχαν βάλει φωτιά σε κάδους προχώρησε η ομάδα ΟΠΚΕ της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Αγία Σοφίας.

Ομάδες που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο είχαν στήσει πρόχειρα οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, βάζοντας και φωτιές, ενώ κατά την καταδίωξή από τους αστυνομικούς στην οδό Κορίνθου, μερικοί εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει προχωρήσει σε 10 προσαγωγές. Το κυνηγητό συνεχίστηκε στα στενά στην ευρύτερη περιοχή της Αγ. Σοφίας.

Νωρίτερα, έγιναν διαπραγματεύσεις μεταξύ των αστυνομικών και των διαδηλωτών. Οι ομάδες των νεαρών ηθελαν να φύγουν τα ΜΑΤ από το κέντρο της πόλης, ενώ από την πλευρά της Αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπαν να γίνει πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.