Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο! Εν μέσω καραντίνας... Έκλεψαν ακόμη και τη προτομή του Στρατηγού Λεωνίδα Παρασκευόπουλου

   Απίστευτο :Άγνωστοι έκλεψαν την προτομή του Αρχιστράτηγου Λεωνίδα Παρασκευόπουλου* η οποία βρίσκεται στο πάρκο Ι. Χρυσοστόμου (γνωστό κ...

  



Απίστευτο :Άγνωστοι έκλεψαν την προτομή του Αρχιστράτηγου Λεωνίδα Παρασκευόπουλου* η οποία βρίσκεται στο πάρκο Ι. Χρυσοστόμου (γνωστό και ως «πάρκο του Παπά» λόγω του μεγάλου αγάλματος του εθνομάρτυρα που υπάρχει εκεί).

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία κόσμου λόγω της καραντίνας και έτσι σήκωσαν ανενόχλητοι την κατασκευασμένη από ορείχαλκο προτομή.

Το απίστευτο αυτό συμβάν έγινε κατά πάσα πιθανότητα το βράδυ της Κυριακής 8 Νοεμβρίου και είδε το φως της δημοσιότητας από πολίτη η οποία είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της στο πάρκο και είδε την προτομή να λείπει του Στρατηγού να λείπει . Η πολίτης δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφία θέτοντας ερώτημα για το τι συμβαίνει.

Λίγες ώρες αργότερα η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου του Δήμου Ν. Σμύρνης Κλαίρη Δεληγιάννη γνωστοποίησε ότι υπάρχει κλοπή και πως έχει ήδη ο Δήμος προέβη σε καταγγελία προς την Αστυνομία, η οποία διερευνά το περιστατικό.


* Ο Λεωνίδας Παρασκευόπουλος (1860 – 1936) ήταν Έλληνας αντιστράτηγος και γερουσιαστής. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του καριέρας συμμετείχε σε μια σειρά πολεμικών αναμετρήσεων, από τον πόλεμο του 1897 μέχρι την Μικρασιατική Εκστρατεία.

Πηγή :cognoscoteam.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.