Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άσχημη εξέλιξη! Ενεργοποιήθηκαν πυρήνες τζιχαντιστών στη νότια Συρία... Συγκρούσεις με τον Συριακό Στρατό...

   Μια σειρά από έντονες συγκρούσεις ξέσπασαν στη νότια Συρία την Κυριακή, μετά από επιχείρηση ασφαλείας που διεξήχθη από τον αραβικό στρατό...

  


Μια σειρά από έντονες συγκρούσεις ξέσπασαν στη νότια Συρία την Κυριακή, μετά από επιχείρηση ασφαλείας που διεξήχθη από τον αραβικό στρατό της Συρίας (SAA) εντός της διοικητικής πρωτεύουσας της Νταράα.

Σύμφωνα με μια πηγή στην Νταράα, ο Συριακός Στρατός ξεκίνησε μια επιχείρηση ασφαλείας για την καταστολή των πυρήνων τζιχαντιστών εντός της περιοχής Al-Balad της διοικητικής πρωτεύουσας.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά την έναρξη της επιχείρησης του Συριακού Στρατού, μια σειρά από πυρήνες που δέχτηκαν επίθεση επιτέθηκαν στις δυνάμεις ασφαλείας και στις μονάδες πληροφοριών της Πολεμικής Αεροπορίας γύρω από το Κυβερνείο της Νταράα.

Μία τέτοια επίθεση είχε ως αποτέλεσμα έναν αριθμό θανάτων εντός των τάξεων της Υπηρεσίας Πληροφοριών Πολεμικής Αεροπορίας, αφού μαχητές από μια συμφιλιωμένη ομάδα ανταρτών πραγματοποίησαν επίθεση στην πόλη Κιράκ.

Μετά την επίθεση αυτή, ο Συριακός Αραβικός Στρατός αύξησε την παρουσία τους στη Νταράα, η οποία προκάλεσε αρκετές συγκρούσεις στο Κυβερνείο.

Μια πηγή στη βάση της 5ης Μεραρχίας στην Ιζράια είπε ότι ένας αριθμός - υποτίθεται ανενεργών - μαχητικών πυρήνων έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις σε απάντηση στην αυξημένη παρουσία των στρατευμάτων του Συριακού Αραβικού Στρατού.

Η κατάσταση στη νότια Συρία παρέμεινε σχετικά ασταθής από τη συμφωνία συμφιλίωσης του Ιουνίου 2018, η οποία οδήγησε την αποχώρηση πολλών μαχητών στο Κυβερνείο της Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία. pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.