Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γερμανία: Στα χέρια των αρχών άνδρας ύποπτος για κανιβαλισμό - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε πάρκο

Μία ιδιαίτερα περίεργη υπόθεση εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Βερολίνο, όπου οι αστυνομικές αρχές κρατούν έναν άνδρα ύποπτο για κανιβα...




Μία ιδιαίτερα περίεργη υπόθεση εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Βερολίνο, όπου οι αστυνομικές αρχές κρατούν έναν άνδρα ύποπτο για κανιβαλισμό.

Τα ειδικά σκυλιά οδήγησαν την αστυνομία στο διαμέρισμα του υπόπτου στο Βερολίνο, όπως ανέφεραν τα Γερμανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για 41χρονο καθηγητή μαθηματικών. Τα οστά ωστόσο, είχαν εντοπίσει περαστικοί στο πάρκο Buch στις 8 Νοεμβρίου.

Μιλώντας στην εφημερίδα BZ στο Βερολίνο, ένας αστυνομικός είπε ότι ένα οστό δεν είχε διόλου σάρκα πάνω του και υπήρχαν και άλλες ενδείξεις «που μας κάνουν να υποπτευόμαστε έντονα ότι ο Stefan T ήταν θύμα κανιβαλισμού» πρόσθεσε.

Ο ύποπτος για τη δολοφονία, ο οποίος κατονομάζεται ως Stefan R, φέρεται να είχε επισκεφτεί «σχετικά διαδικτυακά site συνομιλίας» με σεξουαλικό περιεχόμενο, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων DPA της Γερμανίας.

Είναι σύνηθες σύμφωνα με τους γερμανικούς νόμους περί απορρήτου να μην αποκαλύπτονται τα επώνυμα στις αστυνομικές έρευνες. Ο Stefan T, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός, έφυγε από το διαμέρισμά του λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 5ης Σεπτεμβρίου, και αργότερα οι συγκάτοικοί του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης συγκρίνουν την υπόθεση με αυτή του Armin Meiwes, ενός Γερμανού κανίβαλου που φυλακίστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2006. Τότε, διαπιστώθηκε ότι είχε συναντήσει το θύμα του σε ένα αντίστοιχο site για συνομιλίες για άτομα που ενδιαφέρονται για κανιβαλισμό.

Απαθανάτισε δε τη δολοφονία σε βίντεο. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο ο 44χρονος Meiwes, αποκάλυψε πως είχε σκοτώσει τον 43χρονο άνδρα για σεξουαλική ευχαρίστηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.