Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Κύπρος χρειάζεται Α/Α -ΑΤ και Μαχητικά και …Όχι ευχολόγια

Δηλώσεις των Ευρωπαίων με συμπάθεια και κατανόηση για τις επεκτατικές ενέργειες των Τουρκικών Δυνάμεων στην ΑΟΖ ,στην Πράσινη γραμμή ,αλλ...

Δηλώσεις των Ευρωπαίων με συμπάθεια και κατανόηση για τις επεκτατικές ενέργειες των Τουρκικών Δυνάμεων στην ΑΟΖ ,στην Πράσινη γραμμή ,αλλά και στα Βαρώσια ,δεν είναι οτι καλύτερο αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή η Κύπρος!

Μπορεί να καταδικάζουν οι Ευρωπαίοι και οι Ελλάδίτες τις δηλώσεις του Ερντογάν και μετά να πάνε για καφέ και κουλουράκια ,αλλά αν δεν τον πήραν χαμπάρι η Τουρκική λαίλαπα έρχεται οσονούπω !

Πιστεύει κανείς τη στιγμή που οι Τούρκοι που γεύτηκαν τη Χαρά της Νίκης στον Καύκασο να σταματήσουν εκεί ; «Κούνια που τους Κούναγε»! 

Εάν οι Κύπριοι πιστεύουν οτι θα έρθουν άλλοι να πολεμήσουν για την Πατρίδα τους και αυτοί να κρεμάνε πανώ διαμαρτυρίας στις Πλατείες και στα πάρκα έχουν πάθει Μ@@@@@@ εγκεφάλου ,μην πούμε & τίποτε χειρότερο !

Η Κύπρος χρειάζεται άμεσα Αντιαεροπορικά και Αντιαρματικά όπλα που να μπορούν να τα χειριστούν Έφεδροι και ακόμη και απλοί Πολίτες …

Το Αφγανιστάν έδωσε το Παράδειγμα , αφού όταν οι Αμερικανοί τους μοίρασαν τους φορητούς Α/Α οι Ρώσοι Χειριστές των Ελικοπτέρων έπαθαν «βέρτικο απο την τρομάρα τους » και έχασαν τον Πόλεμο !

Οι Κύπριοι Ίκαροι εκπαιδεύονται στη Σχολή Ικάρων μέχρι την ώρα των Πτήσεων γιατί δεν υπάρχουν Μαχητικά στο νησί !

Όμως η Ελλάδα διαθέτει στην άκρη Μαχητικά F-5 που μπορούν οι Κύπριοι να τα αξιοποιήσουν και να χρησιμοποιήσουν έστω για αεροπορική προστασία και Υποστήριξη των Μονάδων που θα Επιχειρούν στη Πρώτη Γραμμή αποκρούοντας τις Επιθέσεις των Τουρκικών Αρμάτων !

Υπάρχουν επίσης τα Μιράζ 2000 της 332 Μοίρας που η Ελλάδα κακώς για εμάς θα τα διαθέσει στην Γαλλική Πολεμική Αεροπορία ,για να μειώσει το κόστος των RAFALE ...Μόνο που τα RAFALE δεν κάνουν Αεροπορική υποστήριξη !

Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, με δύο κύριες βάσεις ετοιμότητας στην Τανάγρα και τη Σκύρο, σηκώνουν αρκετά σημαντικό μέρος του καθημερινού βάρους αναχαιτίσεων πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος και αποτελούν στοιχείο διαφοροποίησης του ελληνικού οπλοστασίου, έναντι της ΤΗΚ

Υπάρχουν προς διάθεση ακόμη και τα F-16/30 με μηδενικές βλάβες που η Κύπρος μπορεί να πάρει με ελάχιστο Κόστος 10 Μαχητικά + 2 διθέσια Εκπαιδευτικά ,που Κύπριοι χειριστές μπορούν να εκπαιδευτούν χρησιμοποιώντας ακόμη και Βετεράνους Έλληνες Χειριστές (Οι πρόσφατες πτήσεις των Αποστράτων στην Γιορτή της Αεροπορίας το απέδειξαν περίτρανα )

Το θέμα είναι αν οι Κύπριοι θέλουν να ξοδέψουν απο το Ταμείο Εθνικής Άμυνας έστω κάποια ευρώ για την Πατρίδα, που για αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε και όχι να τα διαθέτουν οι Κυβερνήσεις για επιδόματα ;

Ιδού η Απορία!!!

Βετεράνος - https://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.