Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ...;;; Ο Ερντογάν προανήγγειλε «καλά νέα» από τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο... Δηλαδή στην Ελληνική Υφαλοκρηπίδα!

Λάδι στη φωτιά της Ανατ. Μεσογείου ρίχνει ο ισλαμιστής πειρατής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Προανήγγειλε «καλά νέα» από τις έκνομες έρευνες που ...





Λάδι στη φωτιά της Ανατ. Μεσογείου ρίχνει ο ισλαμιστής πειρατής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Προανήγγειλε «καλά νέα» από τις έκνομες έρευνες που διεξάγει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μιλώντας στη 12η Σύνοδο Πρέσβεων, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο προεδρικό συγκρότημα στην Άγκυρα, είπε με την αλαζονεία που τον διακρίνει:

«Δεν θα μπορούσαμε να συναινέσουμε στην παράβλεψη της χώρας μας, η οποία φέρει το βάρος όλων των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο, όσον αφορά τους φυσικούς πόρους.

»Πιστεύω ότι σύντομα θα λάβουμε καλά νέα από ερευνητικές δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο».
Τύμπανα πολέμου

Στις δηλώσεις αυτές, όπως μεταδίδονται από τα τουρκικά ΜΜΕ, δεν γίνεται σαφές εάν ο Ερντογάν αναφέρεται στις έκνομες έρευνες που διεξάγει το «Μπαρμπαρός» στην κυπριακή ΑΟΖ ή το «Ορούτς Ρέις» στη μη οριοθετημένη ελληνική ΑΟΖ.

Όπου κι εάν αναφέρεται όμως, συνιστά προαναγγελία πολέμου.

Ήδη οι έκνομες ενέργειές του είναι αιτία πολέμου.

Η υπομονή του ελληνικού λαού έχει εξαντληθεί.

Η ελληνική κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με τρομερή οργή εάν συνεχίσει την πολιτική κατευνασμού που της επέβαλλε η Γερμανία.

Ο Ερντογάν θα αποθρασύνεται όλο και περισσότερο.

Μόνο η Ελλάδα μπορεί να τον σταματήσει και τότε, είναι βέβαιο, Γαλλία και Εμιράτα θα βρεθούν εν όπλοις στο πλευρό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.