Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάικλ Ρούμπιν: Ο Ερντογάν λόγω υποκρισίας ή ηλιθιότητας γελοιοποίησε τον εαυτό του και την Τουρκία

Ο Μάικλ Ρούμπιν, διάσημος αναλυτής του American Enterprise Institute και ειδικός σε θέματα Τουρκίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της επίσημης ιστ...





Ο Μάικλ Ρούμπιν, διάσημος αναλυτής του American Enterprise Institute και ειδικός σε θέματα Τουρκίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας της Κρατικής Ραδιοφωνίας της Αρμενίας, υποστηρίζει ότι, ο Ερντογάν χρησιμοποιεί με κυνισμό τη θρησκεία του για να ενισχύσει τη δικτατορία που έχει επιβάλει στην Τουρκία, γράφει ο δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν σε ανάρτησή του στο Facebook και συνεχίζει:

Ο Μάικλ Ρούμπιν κάνει αναφορά στη γελοιοποίηση που υπέστη ο Ερντογάν από το γαλλικό περιοδικό «Charlie Hebdo», όπου στάθηκε αφορμή για να ζητήσει από το λαό του να μποϊκοτάρει τα γαλλικά προϊόντα, αλλά την ίδια ώρα η σύζυγός του Τούρκου προέδρου, Εμινέ εμφανίστηκε να κρατά την πανάκριβη γαλλική της τσάντα «Hermes» αξίας 50.000$.

Μετά την κατακραυγή από πολιτικούς αντιπάλους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έσπευσε να δηλώσει πως δεν ήταν γνήσια, αλλά «μαϊμού», γεγονός που έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Κάτι τέτοιο αντίκειται στις αρχές του Ισλάμ.

Η τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων (Ίδρυμα Diyanet) επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι τα πλαστά εμπορεύματα είναι παράνομα, πράγμα που αποτελεί προσβολή για την πνευματική ιδιοκτησία και την ισλαμική ηθική.

Μπορεί ο Ερντογάν να αντέδρασε με υστερία στις δηλώσεις Μακρόν, όπως ανέφερε ο Μάικλ Ρούμπιν, αλλά σύμφωνα με τα διατάγματα του Diyanet, η σύζυγός του είναι πιο ένοχη από τον Μακρόν.

Όσο για τον ίδιο τον Ερντογάν, αναφέρει ο συντάκτης, ενώ αποκαλεί τον εαυτό του υπερασπιστή της πίστης, την ίδια στιγμή έχει περιουσία που βασίζεται στη διαφθορά και είναι «σαν την π@ρνη που ισχυρίζεται ότι είναι παρθένα».

Και καταλήγει ο Ρούμπιν, για άλλη μια φορά ο Ερντογάν, λόγω υποκρισίας, λόγω ηλιθιότητας ή και τα δυο μαζί, γελοιοποίησε τον εαυτό του, την Τουρκία και αυτούς που λέει ότι υπερασπίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.