Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ...!!! Απαγορεύτηκε από την Αστυνομία η σημερινή συγκέντρωση των Ισλαμιστών κατά της Γαλλίας στο κέντρο της Αθήνας!

Με απόφαση του διευθυντή ασφαλείας, απαγορεύτηκαν και οι δύο πορείες που είχαν προγραμματιστεί. Όμως οι ευθύνες της κυβέρνησης παραμένουν ...





Με απόφαση του διευθυντή ασφαλείας, απαγορεύτηκαν και οι δύο πορείες που είχαν προγραμματιστεί. Όμως οι ευθύνες της κυβέρνησης παραμένουν διότι οι πορείες είχαν προαναγγελθεί εδώ και ημέρες.

Για σήμερα Κυριακή 1/11 οι ισλαμιστές έχουν προγραμματίσει νέα διαμαρτυρία κατά της Γαλλίας στην πλατεία Συντάγματος.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αργά το βράδυ του Σαββάτου, “οι παραπάνω απαγορεύσεις αποφασιστήκαν επειδή εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω ιδιαιτέρως πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ενώ απειλείται σοβαρά και η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη και την ισχύουσα υγειονομική νομοθεσία σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού”.

Πρόκειται λοιπόν για δύο συγκεντρώσεις που ειδικά η μία στρέφεται απευθείας κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος ενώ ως διοργανωτές εμφανίζονται ιρακινοί μετανάστες!

Ενώ θα ακολουθούσε πορεία στην γαλλική πρεσβεία. Παράλληλα σχεδόν την ίδια ώρα θα γίνονταν και πορεία πακιστανών υποτίθεται για το Κασμίρ, που όμως θα έκαναν και μία στάση στην γαλλική πρεσβεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.